Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Дуже дякую
-
Продлили работает до конца года
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=ZpcG32hLP5LNaVzt
-
Всім привіт 🙋♀️ я Марина, професійний майстер з ЛАМІНУВАННЯ БРІВ ТА ВІЙ 👌 Мій інстаграм ⬇️⬇️⬇️ Https://www.instagram.com/marss_brows? igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1 Запрошую до себе в сучасну та затишну студію краси в New Westminster 📍 319 Governors Ct Також раз на тиждень працюю у 📍Vancouver Я саме той майстер якого ти шукаєш💓 Процедури ламінування вій та брів з легкістю зможуть замінити ваш повсякденний макіяж, а особливо влітку коли хочеться легкості на обличчі , та мінімум макіяжу. Також я проводжу безкоштовну консультацію , якщо ви сумніваєтесь чи підійдуть вам ці процедури, просто напишіть мені 👌 Надаю такі послуги, як: 🌹 Ламінування вій 🌹 Фарбування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів (віск/пінцет) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою, ніс , бакінбардами
-
В поиске людей, возьму 2-3 человека 18+. Удаленная деятельность От 250$ в день Кому интересно: Пишите + в лс
-
НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с хорошей прибылью (400$ в день) — 1-2 часа в день — Места ограничены Ставь "+" мне в личные
-
В поиске людей, возьму 2-3 человека 18+. Удаленная деятельность От 250$ в день Кому интересно: Пишите + в лс
-
НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с хорошей прибылью (400$ в день) — 1-2 часа в день — Места ограничены Ставь "+" мне в личные
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 2OO-5OO$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Ставьте + в Л.С
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 2OO-5OO$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Ставьте + в Л.С
-
-
-
Здравствуйте. Веду набор в команду. Без рисков. Гарантированый доход. Заинтересованых жду в личных сообщениях.
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 2OO-7OO$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
Є декілька : православні та католицькі …