Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ось тут я вам не пораджу нічого. Вам потрібно поспілкуватися з акредитовано людиною, можливо бухгалтером. Особисто моя думка то так, ви є зараз налогоплатниками в Канаді (сін то у вас є) але це краще взнати в більш кваліфікованої людини
-
Якщо є чи то 5.06 % чи плюс 15 % подохідгого , так треба взнати в когось
-
Тут усе що ти бачиш по грошах то до, і % залежить від того скільки ти зробиш і розразовується він в кінці року
-
То точно канала?
-
14000 cad на члена сім'ї в рік не оподатковується. А потім по наростаючій, якщо сума невелика не варто турбуватись. Автомобіль частково йде у витрати та мінусується з доходу, якщо пікап, то рахується як комерційний транспорт там сума витрат більша, тому на вулицях багато пікапів.
-
В декларацію було би добре внести майно, що залишилось в Україні, кошти на рахунках тощо, щоб в майбутньому можна було пояснити походження коштів. Ну і з толковим бухгалтером частково уникнути сплати податків від реалізацвї такого майна, в України і Канади є договір про уникнення подвійного оподаткування.
-
Биометрию точно не могли отменить, отпечаток пальцев это единственный элемент по которому вас найти могут в случае чего
-
Если я правильно помню, по прилету вас проверяют на сканере соответствует биометрия в базе вашей или нет
-
Всем доброго утра. Подскажите пожалуйста, где можно искать работу в Канаде без знания языка. Спасибо за адекватный ответ
-
Можете написати довіреність і відправити тій людині автобусом щи ще якось