Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Підскажіть будь ласка чи хтось здавав на права канадські? Перечитала книжку повністю, пробні тести всі здаю добре але на самому тесті не можу здати
-
Почему вы так думаете? Мне только предстоит, 20го прилетаем. Хочу в первый месяц сдать
-
Я не думаю так і є Здавати тест можна не кожен день, якщо ви не здали тест то його можна пройти наступний раз через 7 днів У мене є достатньо стажу водіння в Україні а тест вже 2 раз не можу здати
-
В группе есть тесты на русском языке, если интересно посмотрите через лупу 🔍, надеюсь поможет чем-то
-
Можете будь ласка скинути
-
❗️Водительский тест на класс G1 Онтарио - G1 Practice Test на русском языке❗️
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=www.apnatoronto.com/ontario-g1-test-russian/&ved=2ahUKEwj9la33pdH4AhV-JjQIHTKnD6IQFnoECAkQAQ&usg=AOvVaw0A6mbs7WVXWvN9aS39xujt
-
За 2 рази здачі на водіння я помітила що можливо з 50 питань по знаках було лише 5-7 питань. Всі інші були про мости , фури і тд
-
Честно толькочто пытался пройти и заметил что много вопросов по билетам новые, в Украине такого попросту даже нету. Прилететь и пойти сдавать не получиться, нужно обязательно шиудировать информацию по билетам иначе не сдадите.
-
К примеру вопрос где я сделал ошибку
-
Якщо ви збираєтеся приїхати в Ванкувер то краще використовувати ICBC додаток
-
Там вбільшості питання такі які на реальному тест
-
Если у вас есть ссылка или иной способ его найти будем благодарны! 😜
-
apps.apple.com/ca/app/icbc-practice-knowledge-test/id438491857
-
Вопрос к многим если человек отучился на права в другой стране но не сдал на них может ли он сдать в BC сразу или нужно учиться пойти?
-
День добрый подскажите как вклеять визу уже в Монреале , я прилетела по электронной, спасибо заранее))
-
Доброго вечора. Чоловік здав на права минулого тижня. Ми приіхали всією сім‘єю 2 місяці тому (маємо трьох малолітніх дітей, тому разом з чоловіком) стаж в нього понад 15 років, але довелось здавати в BC всеодно. Теорію 2 тижні готував, здав тести з першого разу набрав 98 балів. Водіння готував також, тричі займався з інструкторами по кілька годин, здав з першого разу але довелося не в Ленглі, де ми зараз мешкаємо, тому що запис був аж до кінця вересня. Хочу попередити, що інструктор під час екзамену приймає рішення здав/не здав і в будь-якому випадку забирає украінські права! В разі здачі видається тимчасове посвідчення й протягом місяця поштою надсилають нові Канадські права (ми поки чекаємо), а якщо не здаєте - то … за кермо сідати вже не можна! Тільки після повторноі успішноі здачі. Успіхів
-
Это где так вы сдавали
-
Посмотрите через лупу, есть много разных сайтов где можете поискать разные варианты, надеюсь у вас получиться.
Сам скоро вылетаю, мы искали на airbnb временную квартиру
-
???