Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Але ISSA беруть лише 30% відсотків залів. Середня зарплата від 20$ на годину. Після хоча б 2 років роботи в Канаді та гарних рекомендаціях від менеджерів та клієнтів , модна переходити в категорію від 50$.. але знову ж таки - усі мед екзамени та підтвердження кваліфікації щорічно. Якщо хочете претендувати на більші гроші , йдіть на бакалавра вчитись на фіз реабілітацію та kinesiology. Ну і Англійська повністю fluent. За менеджерів залів не знаю, але точно вам з ходу ніхто таке місце не дасть без досвіду місцевого.
-
Маю мастер по фіз реабілітації. Але працюю кросфіт тренером
-
Дякую за інформацію
-
Диплом України , без підтвердження. Ліцензії не маю. Акредитації не маю, левел 1 робиться за два дні. В даний момент ще не в Канаді.
-
Тоді дуже раджу розглянути інші пропозиції роботи. Бо ви тут роботу тренером не знайдете. Якщо серденько дуже просить спорт , то знайдіть спершу роботу яка буде вас годувати і паралельно робіть спочатку акреретацію ACE. Якщо зможете підтвердити диплом, це буде плюсом але не щасливим квитком. Бо тут 60% тренерів мають профільну мед освіту і додаткові курси. Level 1 будете підтверджувати. Якщо ви його не здавали сертифікованому центрі. Я свої акредитації з кроссфіту робила в Америці. Точно знаю , що було здано не в Европі чи північній Америці, чи Австралії та Н.Зеландіі - не рахується тут. Вони просять підтвердити. Знайома китаянка підтверджувала тут весь свій кроссфіт.
-
Дякую
-
Добрий вечір може хтось знає в якому банку можна відправити гроші в Україну типу через вестерн юніон або щось інше?
-
Доброго вечора. Скажіть будь-ласка, чи можна самій, і чи безпечно відправити гроші з Польщі в Канаду через ноутбук з Transfer Go?
-
Мне звонили с cibc банка и говорили что кредитка доставлена в отделение и её можно забрать.
Естественно все на английском
-
Дякую всім хто відгукнувся на пошук інструктора. Але ще хочу попросити, бо всі у різних районах здавали тест, я ще вирішив де буду здавати. З ким можна у вашому районі попрактикуватися з дорожнім тестом що розмовляв українською або російською щоб доступно пояснив все. Річмонд - відгукнувся Ванкувер - хтось радив Володимира, він не відписа. Інші райони якщо маєте кого порадьте будь ласка. Ленглі то вже буде задалеко.