Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Придбав собі такі стільці, бо дуже хотілось ) Зрозумів, що вагу в 77кг вони витримують максимум два місяці )
-
Не у Лани купував, якшо шо )
-
Якщо я їду по CUAET.. чи питають адресу де ти будеш проживати і до кого їдеш?
-
Вообще ничего не спрашивают сейчас.
-
Питають, але якщо нема де жити й до кого їхати - то нема🤷🏻♀️ Краще відповідати чесно, якщо нема - є надія, що поселять в готель (якщо повезе). Офіцери також просто так питали звідки ти й тд..не для протоколу, а чисто смолк толк й висловлювали свою підтримку України.
-
Якщо не має житла .. то можуть відмовити?
-
У візі? Та ні…ви ж можете вийти з аеропорту й зняти букінг
-
Займаєшся вокалом або хочеш підтягнути навички ораторського мистецтва? ☺️ Тоді хутчіш до нас на канал. Тут знайдеш дуже багато корисної інформації та зможеш записатися на заняття. А ще в нас є вже багато відгуків від наших задоволених клієнтів. Рекомендую підписатися! 👍
-
Ніколи, на будь-яких рейсах не беріть пересадку яка менша 1,5 або навіть 2 годин. По-перше ваш багаж можуть просто не встигнути перенести в інший літак. По-друге в білеті вказаний час приземлення. Зазвичай літак ще рулить по аеропорте хвилин 15 поки найде гейт(я вже не говорю, якщо це буде автобусний трансфер). Дуже часто бувають додаткові перевірки і черги на ще одну митницю. А ще літаки часто запізнюються, кружляють над аеропортом, бо нема можливості приземлитися. Короче, я ніколи не беру час пересадки менше ніж 3 години. Я краще кави поп’ю в аеропорту, ніж буду бігти вся в милі.
-
Реєструвати не треба, буває навіть якщо різні авіакомпанії. Але його мають перенести з одного літака в інший. А там ви д знаєте працівників аеропортів, там ніхто не спішить)
-
Доброго вечора! Цікавить такий момент. Мені і чоловіку прийшло запрошення на вклейку візи, а нашій дитині (інфант) не прийшло нічого. Потрібно чекати так само і на нього чи можна разом всі документи подавати ?
Якщо потрібно чекати, то приблизно за скільки часу вам приходило на дитину запрошення?
-
Кто подскажет пожалуйста.Если работа в Польше официально, пребывание на территории Польши легально.Можно ли выехать и попасть на самолёт из Германии? Или нужны какие то документы.У меня обычный загранпаспорт.И чистый биометрический.Благодарю!
-
Ищем компанию с детьми 10-12 лет для поездки в горы на выходные, если что могу подхватить на машине