Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ну як, легше. Звикнути і підготуватись до тесту теж коштуе грошей і часу. Тут багато заморочок через які навіть маючи 20 років досвіду легко валишся
-
Та я на халяву не надіюсь Просто питаюсь чи дійсно є таке що без екзамена міняють права Не безкоштовно звісно
-
Скоріше ні, чим так. Не рекомендую надіятись на халяву, не пройде. Легше просто здати.
-
Ну вот я за це і питала Бо в мене є права дійсні ще як мінімум 10 років
-
> Yurii Boiko: в 3х провінціях не пам"ятаю яких можно просто обміняти права. Я взяв 2 уроки з інструктором шоб мені вказали на шо інспектора звертають увагу і сам купу матеріалу передивився.
-
Є таке що і спеціально завалюють щоб платили гроші
-
Після тесту дали Канадські на 2 роки
-
Може не правильно висловилась І тобі обміняли? Бо я вже маю європейські права І буду в мрео брати довідку яка підтверджує наявність більше 2-х років прав І підтверджує що без ДТП було і тд Як раз вони спеціальну довідку дають для Канади
-
В мене було водійське дійсне до 2045....
-
Ні, було легко. Але я багато часу витратив шоб звикнути до всіх шолдер чеків, стилю водіння і так далі так діла. В витраченому часу і витратах більше 2000 баксів пішло на навчання.
-
Важкий тест був? І потім ти маєш знову ж таки здавати екзамен на продовження прав?
-
А як в них на дорогах взагалі? Бо чула коли автобус зупиняється ніхто не має права їхати Навіть якщо з іншої сторони зупинився автобус Але не знаю на скільки це правда Бо знаєш як то кожен любить щось своє написати
-
Іменно шкільний
-
якшо він висажує чи підбирає дітей то да, стоято доки не прибере знак стоп і не поїде. фізично буде тяжко їхати коли він висажує дітей, навколо автобуса все виглядає ніби купа мурах вилізла і бігають по дорозі на пофіг
-
і я ДУЖЕ рекомендую проходити тест в невеликих містах по типу Squamish. Я за день там зміг вивчити все місто і знав всі дороги куди мене можуть повести і всі шкільні зони
-
Здесь на права сдать легче, чем дома. Я на подготовку к g1 потратила пару часов (через приложение в телефоне). Вождение я сдала со второй попытки, но инструктора я не брала. Вообще ничего сложного. Главное не лихачить сильно. Вождение я сдавала в обеденный перерыв на работе, так что тоже времени особо не потратила.
-
Я живу в Whistler, сдавал в squamish. Аренда авто + бензин + 2 выходных + время что было потрачено на учёбу, + 2 раза поехать в Ванкувер взять инструктора, взять выходные и так далее.
-
Мне было проще конечно. Муж брал инструктора один раз и сдал с первого раза. Но мы за инструктором никуда не ездили, но девушка-инструктор за час до экзамена приехала к нам домой, забрала мужа, прокатила его по маршруту разок и он поехал сдавать экзамен. Сдал - купил машину на следующий день. Соответственно, мне уже не нужна была ни арендованная машина, ни инструктор. Ну и выходные мы ради этого не брали. Я в обед ездила сдавала.
-
Мне сложнее, машина уже есть, но чек загорелся. 3 месяца уже прошло, сдать нужно с первого раза или не смогу добираться до работы. По этому так много усилий