Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Еще нет, хотя уже подались на страховку, или вообще нет?
-
MSP окрема карта була на два роки 🤷
-
Msp прерывалась что-ли? Какая карточка?
-
Є попередня (картка) термін якої закінчився, нову іще чекає.
-
Дякую за розширену відповідь. Просто грошей є більше ніж 100 к на стільки, що якщо я їх всіх поміняю + валюта яку маю це перевершить 10к канадських, правда до кінця я так і не зрозумів чи то після 10к на сім'ю чи на особу потрібно декларувати.
-
Если не уезжал, msp действует, нужно только хелс номер знать. У msp нет срока действия, если надолго не выезжал из БС
-
А в чем проблема задекларировать? Наоборот вы себя страхует этим. С этой суммы не нужно платить потом налог
-
Та не проблема задекларувати, просто вивчаю чи не сильно прогоримо на обмінах, та й ті гроші що на карті не потрібно декларувати. Виглядає, що якщо використовувати укр карту то тільки монобанк дає вигідний курс, в приваті курс орієнтовний як і у обмінниках. При можливості уточніть декларація подається теж в першому аеропорту? І чи 10к на особу чи родину?
-
Вони ж по 10 центів … це ж скільки Ви здали банок ?😳
-
Декларувати можна спочатку вказати, що в вас є готівка >10к в app arrivecan Потім там є термінали, які дадуть бланк, ми той бланк не брали пішли одразу у кастомс, там дають бланк и просят записати скільки грошей. Наші гроші ніхто не рахував, та можно було вписати скільки завгодно, але ми це зрозуміли уже потім, коли нам типу - "та йдіть вже, усім пофіг" :) Чем більше впишете, тим ліпше, бо цей об'єм не буде оподаткован потім.
-
400 банок ?
-
Аккаунт удален пише
-
Если чисто банками, то это два мешка где-то, а вот если жбаны от молока... 10 штук и мешок полный 🤣 а денег все так же, по 10 копеек за штуку
-
Друзі привіт, Хотів запитатися, як можна відаправити посилку з Ванкувера до Кракова? Хто може підкажіть будьласка)
-
Почтой Канады 🫡
-
Друзі, а класифікація професій NOC 2021, вони ідуть в цілому по Канаді чи якісь окремі для провінції. Просто шукаю іменно професії які підходять для PR в BC, а мене перекидае на сайт canada.ca. Киньте будьласка ссилку іменно професій для Ванкуверу будь ласка якщо такі є
-
Ютуб, гугл - если хотите заниматься процессом лично. Если нет (судя по вашим вопросам в группе), то 100$ консультация у иммиграционщиков, потом 4-8к за процесс подачи документов. Успехов
-
🤷🤷🤷🤷 1. Подача через провинцию? 2. Подача через федеральную? 3. Сейчас не nok , a TEER .
-
Если ищите для ВС, то и читаете на сайте ВС . Условия и потом на основном сайте canada.ca смотрите какой это teer . www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Skills-Immigration#ELSS
-
Всім привіт. Я збираю базу даних про програми психологічної допомоги українцям в Канаді (від громадських організацій, фондів або на державному рівні). Річ може йти про гарячі лінії кризової допомоги; групи психологічної підтримки, безкоштовні психологічні консультації, які сплачуються фондом, тощо. Також можливо ви знаєте українських психологів/психотерапевтів/психіатрів, які ліцезновані у Канаді. Напишіть будь ласка в приватні, якщо вам відома хоч яка-небудь інформація про такі ініціативи. Дякую)
16 Jan 2023, 06:08
Post 10841 of 25389
2 days ago