Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Пане адмін, напишіть будь ласка в особисті 😌
-
Нуууу так это и есть в Ванкувере, они прямо возле метро находятся
-
Здравствуйте, кто может подсказать варианты подработки?
-
Добрий вечір, Підскажіть, будь ласка, якщо я прилітаю у Ванкувер після 31 Березня мені нададуть work permit? Я маю worker візу на 3 роки по cuaet.
-
Останій раз перевіряв, офіційних заяв з цього приводу не було
-
Запрошуємо всіх завтра, у неділю, 5 лютого, з 11:00 до 16:00 відвідати наш захід «Барви України». Захід відбудеться в Creekside Community Center. Різноманітні майстер-класи, активності для дітей, фотостіна, і звичайно ж багато смачних українських смаколиків! Навіть якщо ви побачите, що майстер-клас заброньований, ми матимемо кілька вільних місць під час заходу. Чекаємо всіх вас! www.eventbrite.ca/e/ukrainian-cultural-festival-colours-of-ukraine-tickets-523339571747?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=escb
-
Дякую за організацію BBQ, все було супер.
-
Привіт усім! 💓 Я фотограф, і я тут, щоб виконати ваші спеціальні фото бажання. Пропоную професійну фотографію від студійного портрета до сімейної фотосесії, а також всього, що може бути важливим для вас. Як, наприклад, фото для вашого бренду чи контент для соцмереж. Рада відповісти на будь-які питання і допомогти вам вибрати пакет, що підходить саме для вас.