Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Гай а шо по барбекю, відміна сьогодні, чи ні?
-
Моя мама взимку, коли свіжої не було завжди так готувала. І мені такий варіант навіть більше подобається, він кислинку має, в той час як з свіжої солодкуватий. Українська кухня досить різноматнітна, тому тут нічого дивного)
-
Я би дуже хотів, але погода... 😕
-
Ну, я в загальному як усі. Погода і в правду недуже але ми вже на низькому старті
-
Всім привіт 👋 Хочу поділитися досвідом👍 Вилитів з Варшави до Торонто 01.03 прилитів без затримки, усе чітко. ВП отримав досить швидко (хвилин за 30-40) при отриманні ВП, навіть з офіцером не бачився 😅 пройшла жіночка (певно волонтер) зібрала паспорти, та по черзі всих викликала і видавала ВП👍 Привиході подався на безкоштовне житло на 2 тижня, (процес зайняв годинки 3-4) все добре житло надають без проблем, але є свої нюанси, в пріорітеті сім'ї з дітьми. (деякі люди чекали на житло по 10-12 годин) так що не вірте всіляким відосам в соц. мережах, про те що житло не надають, надають!) 👍 Наступного дня зробив СІН номер, рекомендую перед тим як іти до Service Canada Centre зателефонуйте і запитайте чи роблять вони СІН, бо я прийшов до Service Сanada Centre і мене перенаправити до іншого центру, (який знаходиться за 10км від мене) бо вони СІН не роблять👍 Банківський рахунок відкрив швидко в RBC 👍
-
встречал вопросы в каком то из чатов. Классной площадки типа Central Casting в штатах тут нет ( Отправляли сюда - www.facebook.com/groups/1308251035953941/ Явно не NY по наличию работы. А я вот реально подумывал о подработке в массовке по приезду. При этом говорят, что Ван - столица съемок в Канаде, печально. Если вдруг что найдете другое сами - стукнете в ЛС плз. Интересно
-
В аэропорту Торонто можно сделать син. Проверено.
-
Нну значит инфа для будущих)) Но надо иметь канадский адрес(друзья, знакомые)