Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Можу запропонувати в роботу
-
Доброго дня ви вже в Ванкувере?
-
Добрий день) Шукаю будь-яку роботу, англійський на стадії базік, тобто поганий. До цього працювала на складах у Польші, в пекарні, магазинах, ресторані, за освітою вчитель інформатики. Маю освіту художньої школи та візажиста. Є досвід у сфері фото та обробки. Але ще раз напишу, що зараз мені підходить будь-яка робота) дякую за поради)
-
Я дуже вибачаюсь но ця работа для чоловіків я би радостью
-
Вроді працюють до 23:30
-
У кого-то бесплатная розетка)
-
Спочатку прийшла до них в офіс 2525 commercial drive і там на тест записалась, десь 2 тижні очікувала, після тесту тиждень чекала на результати, які на пошту відправили і з ними вже можна йти записуватись в класи (там дають список адрес, можна вибрати куди зручно буде ходити)
-
Поняла, спасибо, да я туда пришла, мне сказали что через три недели (которые уже прошли и никто мне не написал) на имейл пришлют когда можно записаться на экзамен, который будет не ранее чем в апреле 😅 Мне видимо не повезло)
-
Привет. Меня зовут Данил , Я специализируюсь на профессиональной видеосъемке. Готов помочь улучшить качество видеоконтента для вас или вашего бизнеса, и завести новых друзей благодаря коллаборациям🎥. Вы можете заглянуть на мою страницу оценив мой стиль, и полюбоваться Beautiful British Columbia. instagram instagram.com/southdanny?igshid=YmMyMTA2M2Y= Заранее благодарю за уделённое время на просмотр…Буду рад сотрудничеству…🎥
-
Ми чекали 2 мвсяці
-
Я ще дзвонила туди пару раз, думала може є можливість сдати раніше, але ні...
-
Тут все не швидко))
-
Эх, понятно) спасибо)
-
Доброго дня! Два дні тому приїхала до Ванкуверу. Шукаю будь яку роботу. Англійська мова на початку вивчення. Дуже потрібна допомога і порада🙏🏻