Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Вот именно) я хожу делаю свои дела, плюс мне тут настроение поднимают)
-
Дякую. А як записатись до сімейного лікаря?
-
😂😂😂, я думаю это самый интересный ваш поход на унитаз😂😂😂
-
Крик про допомогу 💔 Допоможіть втілити мрію.. Нам потрібні вольєри, велика кількість вольєрів, аби ми мали можливість надати прихисток кожному, хто цього потребує. Окрім мрії є наші реалії, де купа боргів, та кажуть що українці - це про незламність, тому ми продовжуємо. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично (матеріалом/інструментом/руками) або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю (волонтер, яка має пряме відношення до притулку) PayPal: [email protected] Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
Не чекайте поки знайдете сімейного лікаря. Йдіть до будь-якої walk-in, вони дадуть направлення до лора якщо буде треба.
-
Так, я роблю це. Це вам потрібно зайти на сайт консульства в Едмонтоні, вибрати паспортні дії, і вони детально все розказують як це зробити. Вам потрібно написати декілька заяв, підготувати пару документів, і ви можете відправити поштою. У мене від дня, коли я відправив паспорти, то дня, коли я їх отримав пройшло не більше, як півтори тижні!
-
Виручайте будь ласка хто знає шо і як треба робити щоб продовжили термін візи? Дякую)
-
Народ, а в мене зараз запара: Я дітям термін паспортів продовжив, і зараз треба продовжити термін візи. Хто знає як це зробити?
-
Продовжити візи неможливо. Потрібно отримувати нові. Спочатку потрібно подати на продовження візітор рекорду, офіційний час обробки приблизно 180 днів, але роблять швидше. Потім, коли отримаєте по пошті візітор рекорд, на його основі можна буде подати на візу.
-
Роблять одночасно і аплікацію на візу і візітор