Українська спільнота Ванкувер Канада
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі💡
-
Доречі хочу щоб мене правильно зрозуміли WorkBC допомагає, але є людський фактор, моїй дружині попався наприклад менеджер який просто забив на свою роботу від слова абсолютно, хоч ми обидва знайшли роботу без їх допомоги все ж таки послухати їх семінари було цікаво.
-
Всем привет срочно ищу работу для себя и своего мужа, муж по специальности строитель а также разбираться в ремонте, я могу работать на кухне уборщицей на заводе буду благодарна за любую информацию
-
як справи друже
-
Привіт. Чим можна замінити спазмалгон? Щоб без рецепта.
-
А бускопан это не ношпа?
-
Ребята здравствуйте, кому нужны грузоперевозки, обращайтесь по номеру телефона 7788994296 Николай , завезём привезём ))
-
Pepto-bismol, возможно, хотя это не совсем то. Вот нашел тему на форуме forum.kamorka.com/viewtopic.php?t=29390
-
Доброго дня, можливо у когось є контакти, як можно передати паспорт з Києва на вклейку візи?