Українська спільнота Ванкувер Канада
-
🇺🇦❗️❗️❗️ Увага ❗️❗️❗️🇺🇦 З 15-го квітня кожен громадянин може оформити заявку на отримання фінансової допомоги від держави. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @finUa2023 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
Привіт) Підкажіть будь ласка, чи я можу арендувати авто маючи укр. водійське посвідчення. ПС, на території Канади знаходжусь меньше трьох місяців. Дякую зазделегідь.
-
Доброго дня ! Дівчатка, запрошуємо в наш салон в Burnaby . Висококваліфіковані майстри з України 🇺🇦❤️ , найкраща якість , доступні ціни. 🌸 Маніюкр 🌸 Педикюр 🌸 Ламінування вій / брів 🌸 Корекція форми / фарбування / хна брів instagram.com/iri_beauty_lab?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Визначений строк (deadline) - це для подачі деклараціі. Якщо ви навіть поштою відправили 30 квітня, то це вважається що ви відправили вчасно (дивляться на штамп пошти). Тому що 30 квітня припадає цього року на неділю, то строк подачі - 1 травня. Пеня нараховується тільки якщо у вас є заборгованість. Якщо вам належить відшкодування - пені не буде, навіть якщо подасте поза строком.
-
Видел кто-то спрашивал в группе про Нееts и Nео - я тоже искал где купить сигареты больше месяца. Хорошо что знакомый на работе подсказал где они заказывают и вот сегодня я наконец-то курю своё любимое Собрание)) Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
Хто цікавився цигарками і cтiкaми до Glo та Iqos - я взагалі шукала де тут можна купити 2 місяці по різним чатам, навіть на «привезу з України» натрапила… Але нещодавно подруга порадила мені магазин і я сьогодні забрала свій улюблений смак🥰 Якщо вам досі треба - напишіть, підкажу де взяти