Українська спільнота Ванкувер Канада
-
В інстаграм marina_korotych
-
Якщо маєте інсту, зайдіть на її сторінку. Під 4 фото все конкретно написано
-
Жінка описувала, як вона продовжувала свій ворк перміт, проживає в Едмонтоні, і дані в неї з офіційного сайту IRCC. Не всі є в телеграм. Дуже багато є і в інсті. Але чомусь ніхто в телеграм не дав відповіді на поставлене запитання. Я дала те, що знайшла, причому знайшла раніше, не вчора-сьогодні. Ну і якщо я порушила закони чату, то прошу вибачення, не знала що не можна давати посилання на інші соц.сайти
-
Ни в коем случае, я не хотела вас обидеть и уж тем более обвинять в чем-то, везде сейчас много информации и , к сожалению, многие пользуются ситуацией... я больше хотела предостеречь, поэтому всегда перепроверяйте. Я не знаю эту женщину, и не знаю какая у неё ситуация. Но есть официальная информация, в которой указаны даты начала и окончания. Никто персонально кому-то не будет продлевать, если и будут то на общих основаниях всем держателям CUAET.
-
А скажіть будь ласка, хто знає, чи є якийсь ліміт - скільки разів можна продовжити перміт? Наприклад чи можна продовжувати 2.3 рази?
-
Я з цією жінкою знайома шість років. І в Канаду вона переїхала ще влітку 2021р., тобто до війни. Просто так би не писала. Так, вона продовжувала індивідуально. Але є деякі правила, спільні для всіх.
-
Вона дуже багатьом допомагала і з оформленням віз, і з проживанням, і з адаптацією в Канаді. Я не запитувала конкретно, але знаю що допомагала з ворк пермітом і з продовженням візи тим, в кого віза була на шість місяців. І зараз допомагає, але тільки тим, хто в Едмонтоні. Не думаю, що відмовила би в консультації, якщо запитають
-
Спочатку їхали всі, хто міг. Навіть ті кому за 60-70рр.
-
Я, когда увидела, сколько скама, сколько людей хотят нажиться на ситуации, то конечно первое желание было просто предупредить. К сожалению, сейчас не так много людей, которые помогают бескорыстно и не ищут выгоды. Вы написали бы под постом, что это ваша знакомая хорошая.