Українська спільнота Ванкувер Канада
-
ууууу шуеее
-
Всім привіт! Мене звати Лєра і я займаюсь підготовкою до здачі IELTS. Маю академічний бенд 8.0, тому зможу допомогти й вам досягти найкращого результату. Також ділимось корисною інформацією про вивчення англійської та підготовку до IELTS у нашому профілі: instagram.com/meowglish.club?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Дякую💛
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста первый раз полечу в Канаду по CUAET, хотелось бы жить в Ванкувере, слышала что предоставляют жилье на первые 2 недели когда прилетаешь ( прям в аэропорту). Нашла билеты только с пересадками в Торонто или Монреале, будут ли предоставлять жилье и оформлять work permit сразу по прилету в первый город Канады или я могу сообщить что лечу дальше в Ванкувер и оформить все в аэропорту Ванкувера?
-
у продажу стіл та стілець нові, продаємо через від'їзд 150$ Розмір столу 39.9D x 80W x 74.9H
-
Привіт) В мене така ситуація: В моїх дітей закінчувалися перміти, я їм продовжив, вони також мені як батькові і основному заявнику продовжили на рік більше. Зараз в мене є 2 перміти, до 2025р і до 2026р. АЛЕ новий перміт мені чомусь зробили не ВОРК, а ВІЗИТОР!( ЧИ Є МОЖЛИВІСТЬ КОРИСТУВАТИСЬ СТАРИМ ВОРК ПЕРМІТОМ АБО ЧИ МОЖНА ПОДАВАТИ ЗАЯВКУ ЩОБ НОВИЙ ПЕРЕРОБИЛИ З ВІЗИТОР ПЕРМІТУ НА ВОРК ПЕРМІТ? Я можливо міг просто по своїй некомпетентності зробити якусь помилку при заповненні.(( Дуже дякую наперед за відповіді!)
-
Це утішає😅😅😅