Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер Канада

Українська спільнота Ванкувер Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.5k Posts 2.9k Posters 42.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olga KuzKuz
    wrote on last edited by
    З чим ви сперечаєтесь? З тим, що треба продемонструвати зв‘язок з Канадою і надати підтвердження, що ви повернетесь, а не залиштесь у Штатах? Да заради Бога, сперечайтесь. У добавок ще можете спробувати не відповідати на питання офіцера, а також на стіл ноги покласти, бо в офіційному документі про це ніщо не кажуть. Успіху Вам. Мені з Вами сперечатись не треба. В мене загалом Канадське громадянство, і мені віза в Штати більше не потрібна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ALana P
    wrote on last edited by
    Конечно такой документ существует, даже не сомневайтесь, для внутреннего пользования чиновников консульских отделов юс. 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t5974903624T Offline
    t5974903624T Offline
    Svitlana K
    wrote on last edited by
    👉Кому нужны занятия по английскому языку, обращайтесь. Даю индивидуальные уроки онлайн👈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Знову ж таки звідки ви взяли що я сперечаюсь? Наскільки мені відомо посадові особи керуються документами мені стало цікаво чи існує такий документ, а ви мені відразу починаєте розказувати як потрібно поводити себе на співбесіді та інше, що абсолютно ніяким чином не стосується суті мого запитання. Просто тут купа людей розказує що документ існує то я завжди вважаю за необхідне почитати першоджерело, але як здебільшого виходить що "чули дзвін та не знають де він". Всі впевнені що він існує але ніхто його не бачив.
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Ладно, вот вам, дальше сами ищите первоисточники www.murthy.com/2017/06/29/nonimmigrants-must-overcome-presumption-of-immigrant-intent/#:~:text=Maintaining%20Ties%20Abroad%20in%20Home%20Country&text=Evidence%20of%20permanent%20employment%20abroad,a%20lack%20of%20immigrant%20intent.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092802877T Offline
    t1092802877T Offline
    Eng lish
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток, курсы английского для детей и взрослых🇨🇦🇬🇧🇺🇲
    1 Reply Last reply
    0
  • t713126476T Offline
    t713126476T Offline
    Enriko Olos
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Доречі, ви знали, що Артем Пивоваров буде робити концерт у Ванкувері 22 серпня?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1977882270T Offline
    t1977882270T Offline
    Komar .
    wrote on last edited by
    Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Сьогодні відкриті з 13:00 по 16:00 t.me/ukraineharmony
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия Design.UA_ Interior_design
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Потрібна допомога з переїздом у вихідні з Бурквітлам до Нью Вест з меблями. Може хто займається? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5265388989T Offline
    t5265388989T Offline
    Ekaterina
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, может кто-то летел с Италии в Ванкувер? Как летели? Где покупали билет?
    1 Reply Last reply
    0
  • t575818627T Offline
    t575818627T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Почему вы решили, что документы, которыми руководствуются иммиграционные офицеры, находится в публичном доступе? Виза - инструмент, который предотвращает попадание нелегалов и нежелательных личностей в страну. При наличии логики, вы сможете оценить обратнопропорциональную зависимость "желания бросить всё и стать нелегалом в штатах" и "успех/связи человека в другом месте". Если бы нелегалы их не волновали, всех бы запускали в страну не перебирая. Странно, что вам захотелось поспорить со столь очевидными вещами
    1 Reply Last reply
    0
  • t575818627T Offline
    t575818627T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Рад, что канадский ПР получил ваше, хоть и косвенное, но признание 🫡
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Ну чому ви вирішили що я з кимось сперечаюсь, я запитав чи існує документ що регламентує наявність конкретно pr Канади як переваги для подачі для візи США, тому що усі це стверджують, чи це особисті висновки. Я жодним чином не стверджував що його не існує чи що це не так, розказувати мені про внутрішні регламенти, інструкції і тому подібне що недоступні простим людям тут не потрібно. Бо це знову ж таки нас повертає до особистих спостережень, висновків та тому подібне. Доречі щодо документів та тому подібне, попередній коментатор мого допису скинув посилання на юридичну компанію яка у своїй статті посилається на Immigration and Nationality Act 214(b) - Ось конкретно документ який регулює сам принцип оцінки заявника, терміни документи та правила отримання віз і в яких конкретно випадках необхідно доводити що ви не збираєтесь залишитись в країні ( наявністю житла, роботи, контрактів і тому подібне) очевидно і pr також хоч його в переліку і не має але я припускаю що це може бути, враховуючи що прочитавши увесь цей акт можна дійти висновку що міграційна служба може запросити у вас будь який документ який на їх думку буде переконливим доказом відсутності у вас причин для нелегальної міграції.
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Та что-то он пропал после того, как я вчера ссылку кинул... Наверное изучает первоисточники 🤣🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t575818627T Offline
    t575818627T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Вы якобы хотели увидеть официальный документ, но ваши сообщения больше похожи на "поболтать". Попросить знающих людей скинуть вам документ можно было одним предложением, а ваших текстов хватило бы на еженедельную газету
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Прошу не підмінювати поняття, я ніколи не висловлював сумнівів в канадському pr чи в інших офіційних документах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Я і просив документ в першому повідомлені , все решта це реакція на роздуми інших людей на тему що а такий документ десь існує або як потрібно вести себе на співбесіді і тому подібне
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Чому "якобы" - я його в результаті знайшов хоч і не без допомоги одного з коментаторів. В кожному повідомлені я наголошував що цікавить саме документ а не роздуми на тему. В жодному повідомленні я не вказував що я заперечую чи намагаюсь сперечатись з чиєюсь думкою. Перепрошую нарахунок " знающих" людей - у групі немає маркерів на " знающих" і " не знающих" висновки нажаль можна робити лише на основі відповідей. Нарахунок моїх текстів я стараюсь кожного разу донести свою думку до людини яка перекручує сказане мною в абсолютно протилежний зміст.
    1 Reply Last reply
    0
  • t919180386T Offline
    t919180386T Offline
    Uliana
    wrote on last edited by
    Я думала, я одна его не знаю 🙃
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.