Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Спасибо за совет! 🙂🙂👍👍👍 Какаято агрессивная мадам .. Для Канады необходимо набраться терпимости и толерантности. 🤞
-
Привіт, хто куди відправляв паспорти на вклейку з Києва? Напишіть мені, потрібна допомога👋
У Львів вроді як не можна відправляти, там тільки біометрія.
-
Вполне очень позитивный был комент. Я намекнул вам о том, что у нас есть наш канал тоже.
-
Я в усіх групах українців, які знайшла
-
Планую в Бухарест
-
Кто летел с животным в салоне, объясните пожалуста, билет с багажом (23кг) и ручной кладью (8кг) собачка в переноске (соответственно с билетом) это вместо моей ручной клади, или всё таки третья сумка (после багажа в 23кг и ручной клади в 8кг)?
-
Вам необходимо выяснять это у своего перевозчика- везде правила разные
-
Не заинтересовала
-
А по этой визе можно учиться и работать?
-
По какой, cuaet?
-
Да, можно на 3 года дают разрешение на работу
-
Спасибо
-
Доброго дня. Ще виникло питания 😉. Хтось летів до Канади, ек купуючи білети туди та обратно. Справді так дешевше? Чи не буде питань у офіцерів в аеропорту, з приводу обратних квитків. Дуже дякую
-
білети не купували, але багато дивились і реально, якщо підібрати певні правильні дати - може бути дешевше. Але тут все відносно - буде дешевше ніж білет за 1000 (наприклад), але дорожче ніж за 500 (який також можна виловити в правильні дати)
-
Можу спитатись у знайомого українського студента медика з Квебеку
-
Підскажіть будь ласка, чи подавався хтось одночаснона студентську і робочу візу по програмі CUAET
-
А чому ви не захотіли отримувати далі на Укр рахунок ?
-
Калгари, сегодня концерт. 🙂
-
Чтобы не путались,Гугл и Аpple карты этот парк находит по другому названию, Bridgeland Park👌😉
-
Я вибачаюсь, а можно контакти цього студента медика. Дякую я сама лікар, цікавлять перспективи
1969/9093