Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
В загран паспорті дружини фото дітей немає ( діти не вписані в загран паспорт, у них окремі паспорти ), значить по ідеї візи дітям в паспорт дружини не вклеять
-
Дякую вам. нам з дружиною вже візи апрувили а дітям ні. І я задаюсь питанням коли дітям апрувлять.
-
Добрий ранок, мене звати Яна, я переселенка з міста Харкова. Я залишилася одна з сином, в місті Моршин, Львівська область.На разі роботи не маю.. дуже тяжко.. Я благаю всіх не байдужих хто може допомогти копійкою, памперсами, дитячим харчуванням.Реально зараз мені нема за що купити звичайної їжі та засобів гігієни.ВПО виплат хватає тільки на оплату житла. Пробачте мене за таке ось прохання, але виходу іншого на жаль у мене просто немає.Буду рада будь-якій допомозі від вас. Нехай кожен вирішує сам чим мені допомогти. Якщо ви не в змозі допомогти або просто не хочете, будь ласка пройдіть повз моє повідомлення, непотрібно робити усяку показуху чи писати що я шахрайка і тд. Велике спасибі за розуміння! Хто може допомогти, напишіть мені будь ласка в приватні повідомлення.Всього вам самого найкращого! Віримо в перемогу нашої України! Хай Бог береже!
-
Доброго дня всім! 10 червня вийшов експериментальний проект щодо зміни ID картки громадянина України за межами кордону України. Наскільки мені відомо, то в деяких країнах Європи це вже можливо зробити, а як щодо Канади? Можливо хтось знає, чув, чи сам робив?
-
Доброе утро,подскажите ,пожалуйста, если я не сдала кровь в течении 90 дней,какие последствия?
-
Если не прошли медицину, будут звонить из миграц. Службы и напоминать
-
💃🧹Хто шукає роботу? 💃🧹 Ласкаво просимо до міста Калгарі, у компанію Mrs Clean. Компанія допоможе з працевлаштуванням для новоприбувших з України. На сьогодні є відкритими позиції прибиральника з гарними умовами. Офіційне працевлаштування, постійний заробіток від 18 доларів на годину, бонуси (оплата деякого мед. обслуговування). Графік роботи з Понеділка по П‘ятницю. 30 - 35 годин на тиждень. Знання англійської бажано, але не обов‘язково. 🚘Бажано мати авто🚙 За усіма довідками та питаннями звертайтеся за номером: (говорять на укр 🇺🇦мові🇺🇦)
403 8374047
Або емейл