Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Оксана Мегединюк: Доброго дня. Виникла проблема звернутися до стоматолога в Монреалі або близько до Монреаля.
Якщо хтось підкаже до кого звернутися, буду вдячна.
-
Добрий вечір, прилітаю з батьком в Калгарі 24 листопада. Можливо хтось здає кімнати або зможе дати прихисток на тиждень, щоб з 1 числа перейти на постійне житло? Дякую
-
Извините но к врагам не пойду! Спасибо
-
То може варто се було написати Українською?
-
3 початку окупації України
-
Наші спілкуються Українською
-
Повністю згоден 👍
-
Ну знаєте Я розумію що кожен спілкується як може Іноді це просто питання комфорту, іноді принципу, а іноді це просто лінь Але от дивіться: мій батько зараз у східній частині України і 3 тижні тому до них дійшла інформація, що дофіга росіян переодягнулось в українську військову форму і ходять собі по місту (батько за 5 км від російського кордону) І тоді таке запитання: як наші люди мають зрозуміти хто ворог, а хто свій?
-
Просто можно оставить здесь одну статью Конституции Украины (главный Закон страны)
Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова. {Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду № 10-рп/99 від 14.12.99} Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування. Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.