Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Ах ты ж скот! И тут людей разводит!?
-
Да ладно, говорят и на русском языке и на украинском языке. Как кому нравится и удобно.
-
Коллеги, а кто-нибудь паспорт для вклейки визы в консульство Канады через DHL отправлял? Поделитесь опытом
-
Ні, я хочу поштою. Так довіреність не потрібна
-
Всім привіт. Друзі, хтось летів в Канаду з дітьми без закордонних паспортів? Моі діти вклеєні в мій біометричний закордонний і всі візи для них теж в моєму паспорті. Летіти будемо з Лондона і десь читала, що без проблем летять, але хочу знати точно. Буду вдячна якщо розповісте про свій досвід.
-
Добрий день..підскажіть як прорахувати податок...шо саме віднімається від загального доходу(оренда житла-кредин на житло-манишу-телефон чи покупка телевізора-штанів і)....якшо заробляти 80 000$врік..-то ці всі суми віднімаються від основного річного доходу і з залишка відмінусовується процентна ставка?
-
Ми так летіли, син вписаний до мого закордонного паспорту (біометричний), візи на мене та дитину. Летіли з Парижу. Запитань не було, все ок.
-
Ми теж так летіли. Четверо дітей вписані в мій закордонний паспорт. Летіли з Італії з двома пересадками. Все добре, питань не було.
-
Дуже дякую за відповідь, заспокоіли)
-
Дякую, це супер)
-
Ні. З суми всієі зарплатні - утримується работодавцем податок по % прогресивної ставки. За рік кожен може подати декларацію - де покаже тількі узкий перелік затрат, які можливо врахувати у зменшення податкової бази. Це, наприклад, медічни та освіта у вузі, % на іпотеку, але не аренда житла. І на податок з цих зменшень податкової бази - отримати повернення податку.
-
Всем привет 😎✌️ СИТУАЦИЯ: Нам с женой пришли приглашения на вклейку визы в паспорта. ДЕТЯМ - НЕ ПРИШЛИ ПРИГЛАШЕНИЯ. Подскажите пожалуйста как быть в даной ситуации. Благодарю 🙏 И всем хорошего настроения 😉