Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Я вагаюся чи брати мені її з собою до Канади) не хочу виглядати як лурепа у ній , бо знаю що не всюди їх носять. Наприклад, у Німеччині вони не популярні
-
Я оставила свою жилетку , тоже так думала 😂😂😂😂
-
Может в провинциях где очень холодно и носят
-
Сніг прибирати можна )))
-
Всем привет! Поделитесь, пожалуйста, опытом, кто как оформлял OHIP card в Онтарио с CUAET work permit. Требовали ли от вас подтверждения резидентства в Онтарио? Какие документы с собой брали в Service Ontario?
-
Щиро запрошую усіх на український ярмарок! Буде багато цікавого, смачного та красивого! Чудова атмосфера та допомога Україні)))
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Если нужно срочно вернуться на Украину где-то на три месяца. Что мне нужно сделать в Канаде?
-
- в Україну Якщо у вас не foil less віза, то ви можете їхати туди і назад вільно. Головне ворк перміт з собою носити, оскільки він з вами до вказаного терміну (мені в аеропорту казали що якщо треба буде їхати кудись, то просто із собою його тримати і з ним приїхати знову).
-
За додаткові документи чи справки не вказано нічого
-
Дякую.
-
Усім привіт, а хто і як і через які компанії відправляв посилки з європи до Торонто доприкладу.?😉
-
всім привіт, поділіться будь ласка досвідом, хто має)))Вступ до Університету в Канаді , вся інформація дуже важлива
-
Доброго вечора. Підскажить будь ласка. Де я можу купити зимову куртку та взуття зі знижкою. Або де є магазини які допомагають з одягом. Дякую. Торонто, Торонхил.
-
Winners
-
Питання трохи не по темі, але може хто знає) Підкажіть, будь ласка, чи можна у Канаді дивитися фільми на безкоштовних сайтах, як ми звикли це робити вдома? Не прийде попередження або штраф за піратку?
-
Знаю только что это дорого для меня на данный момент ]
-
15 лет тюрьмы)
-
Ого, навіть так 😳
-
🤣🤣🤣🤣С конфискацией ноутбука
-
Дякую за відповідь
3463/9034