Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста кто сталкивался с ситуацией что канадская симка не работает в телефоне? В сети она есть, но звонить и принимать звонки я не могу, все идёт на голосовую почту, что делать?
-
ЩОМІСЯЧНА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА
-
Идите к специалистам своего оператора
-
Скажіть будь ласка кто може мав опит вкліювання візи в паспорт тут в канаде.маючи ворк пермит.в'іхв як я по распечанной еллектроної візі. В лс пишить будь ласка. Мій аккант пустий. Що робити чи кто може допомогти с цим?
-
Для тих, у кого зараз немає можливості наймати репетиторів з англійської. Я аспірант філології і публікую матеріал безкоштовно в тг каналі,заходьте. У мене в профiлi группа. Для діточок і дорослих. Усім мирного неба!☀️
-
Доброго дня! Будь ласка, в Канаді зараз дуже холодно (на вулиці / в квартирі)?
-
Без російського газу замерзають
-
Підкажіть чи є рейси через Ісландію в Канаду. При тому що безвіз у Польщі подовжений, але в іншій частині Шенгену ні. Чи можливий такий переліт з пересадкою там?..
-
Доброго вечора, всіх українців зі святом , хтось думав за таке ? Щоб везти авто з США ?
-
Всем добрый вечер, Скажите пожалуйста сколько максимально нужно ждать визу в канаду после биометрии ?
-
Ми чекали 2.5 місяці.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, де в Торонто можна купити свіжу рибу? Бажано Норт Йорк
-
Всем добрый день, подскажите пожалуйста можно ли после сдачи биометрии редактировать свою Анкету ?
-
Можно написать в кризис форм, чтобы внесли изменения в вашей анкете и указываете , что именно
-
Доброго времени суток! Если дипломы все остались дома. Мы бежали с окуппированой територии. То это все? Даже в школу нужно идти доучиваться? Может кто сталкивался? Зарание спасибо!
-
Калгарі-Банф-Калгарі 🚘 Друзі, на завтра поїздка в Банф. На термальні джерела. 3 вільних місця залишилось. Хто хоче поіхати на відпочинок з ранку до вечора? Пишіть мені…)
-
шукаю з ким можна зняти житло у Write Rock або south surrey
-
Через Ірландію теж . Вона в ЄС, але не в Шенгені.
-
Через Исландию, Ирландию, Лондон летают? Кто-то пробовал отдельно брать билеты по частям маршрута, не в одном месте что выбивает агрегатор. Интересует, не выгодней ли так. С пересадками по 1-2 сутки.
-
З Ірландії є і прямі рейси.
16 Jan 2023, 06:08
4377/9035
2 days ago