Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Максиме, та 1001 раз писали, що немає безкоштовного житла, готель тільки з дітьми і пенсіонери. Писали не раз, що треба зарані шукати хост сімю або бронювати житло. Чому ти перед тим як їхати не читав інформацію? Надіюсь, хоч пару тисяч доларів у тебе є?Там де ти, найдорожче житло і з роботою туго
-
Зараз сотні тисяч заяв на безкоштовні рейси, білети розкуповуються як ніколи, тому авіакомпанії значно підняли ціни. Представники однієї з авіакомпаній так і сказали, ми не встигаємо, підняли ціну, все одно, за місяць вперед вже немає вигідних рейсів, щоб не через Англію і США, все вже розкуплено. По відео показуючи, які масові напливи емігрантів зараз в Канаду, що дуже важко знайти хост сімю. Щас пік.
-
у валютних карт ліміти інші
-
можна. Ліміт 12500 грн у неділю знімати, розраховуватися 100000 грн у місяц здається
-
Дякую вам за відповідь.
-
t.me/+UNkNz4_KVStkZGQy
-
Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) та інші великі міста Кур’єром на доставку їжі Пішки/вело/авто Виплата щотижня (800-1000$ вело) Вільний графік, самі обираєте для себе дні та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾 (безкоштовно)
-
u folk should give a try to this community @WorskiPump which gives amazing 20.0x pumps every week. I often earn $1000.00 usdt so do not miss this one this weekend
-
ТАРГЕТ Всім Привіт !🇺🇦 Мене звати Олег, я експерт по таргетованій рекламі з досвідом роботи більше 3-x років. Працюю з підприємцями в Україні та Європі ( Німеччина, Польща, Чехія ) Зараз в пошуках нових проектів🎯 Допомагаю збільшити потік клієнтів у 2-3 рази з Facebook i Instagram, завдяки методиці по якій просуното вже більше 80-ти бізнесів. Вам буде корисно якщо 👇 - Якщо ви тільки починаєте свій бізнес; - Якщо продаєте послуги/товар через соц.мережі; - Бажаєте маштабувати свій бізнес/продукт/послугу; - Хочете залучити більше клієнтів до своєї справи; - Бажаєте заробляти більше; - Якщо ведете аккаунт і не маєте результату. Тоді вам однозначно потрібен фахівець Якщо Вас зацікавила пропозиція пишіть у особисті і я Безкоштовно розроблю «Стратегію Просування» для Вашого Бізнесу. P.s не спам 💛
-
Хто з дівчат буде летіти в Калгарі протягом тижня або вже прилетів і шукає з ким знімати житло - напишіть сюди або в особисті повідомлення ❤️. Я вже в Калгарі і поки живу в готелі (не від волонтерів) і буду шукати квартиру. З кимось простіше)