Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Доброго дня, а якщо неповнолітня дитина(17років) їде з повнолітньою сестрою в Канаду, який документ потрібно щоб можна було без батьків їхати?
-
Дякую
-
Паспорта достатньо
-
а якщо одна ? 17 рокiв може в'iхати один ?
-
I'm real might you fellow guys are interested about @NorcysPump it offer biweekly x34.50 gems so that each person can get profits from it :) I normally earn $5.45k every week
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста какой хороший мобильный оператор можно купить в аэропорту Торонто?
-
Fido норм
-
t.me/UKRinCAN
-
❤️Усіх українців запрошуємо до спілкування у нашому чаті!! Знайомимося, ділимося досвідом та приємними емоціями🇺🇦 t.me/ukrainci_e
-
НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ В КАЛГАРИ 😴За 2 часа 🔥Кресло-реклайнер вместо простой кушетки 💪Носка от 4 недель 👌Бесплатная парковка ⚡Есть онлайн-запись по кнопочке "забронировать" в профиле инстаграм-》instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🚉 остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Привіт всім. Тут практикується віддати безкоштовно цуценят? Чи тільки продаж? Якщо так то де шукати такі пропозиції?
-
🇨🇦🇺🇦☝️☝️ Можливо комусь буде корисно🇨🇦🇺🇦 ☝️☝️ Чат міста Оттави☝️☝️t.me/ua_ottawa_cuaet
-
Дякую
-
Довіреність від обох батьків, завірена нотаріусом повинна бути
-
I'm dead serious hi u gent are interested about @KonorPump they gives monthly 15.50x coins so that everyone can get profits from it (: I typically make $1.55k on a weekly basis
-
Кто прилетал в Калгари? Есть палатка красный крест в аэропорту? И какую помощь они предоставляют на сегодня? Прилетаю с семьёй 29 марта 20 вечера не знаем где остановиться на первое время, нет никого кто бы мог нам в этом помочь.
-
Палаток нет. Вы не беженец считаетесь, а переселенец. Арендуйте на пару недель хостел или не дорогую гостиницу самостоятельно. В кабинете номер17 вам могут вызвать бесплатно такси до вашего пункта.
-
✔️🟢Реєстрація в Убер доставці У кого вже є авто та канадські права.!!! Якщо є запитання, я готовий допомогти інформаційно Реєстрація по моєму реферальному посиланню (Убер зробить доплату за 100 ваших доставак вам і мені) www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd
-
А можна перевозити скрипку в Канаду без документів?
-
Бонус 250 дол банк Servus надає лише до 31 березня включно (залишилось кілька днів)
16 Jan 2023, 06:08
5802/9068
about 13 hours ago