Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Спам !!!
-
Слава Україні!!!Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,а нам ще 500км їхати,та стільки ж позаду.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє малих дітей.Чужі околиці, Ми їдемо із Запорізької області.Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин взагалі десь 3000 потрібно щоб доїхати.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають тим паче в даний час,гадаю ніхто не може знати де та при яких обставинах може опинитися...Не залиште без уваги будь ласка😫🙏🙏💓 Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, кто сталкивался с такой ситуацией: Семья с двумя детьми. Родителям дали визы до сентября 2025 года. Детям - до марта 2024 года. Это связано с тем, что срок действия паспортов у детей заканчивается в марте 2024. В данный момент находимся в Калгари. Какие действия необходимо сделать, чтобы продлить визы у детей?
-
Продлить действие паспорта можно в консульстве в Эдмонтоне. Была живая очередь Если новый паспорт - только через запись слота
-
t.me/donbass_n
-
УРА! 🎉 Готовий найповніший гід з питань апостилю, автентифікації та легалізації канадських документів для України та інших країн: isaev.ca/ukr/legalization/?utm_source=UKRinCA 100% ЯKIСТЬ 💯 Сотні задоволених клієнтів у Канаді. Ігор Ісаєв із задоволенням допоможе вам з автентифікацією та легалізацією ваших документів «під ключ», пишіть за деталями на [email protected] або тут у Telegram. Також Ігор завжди радий допомогти із сертифікованими перекладами для: 🚗 MTO/DriveTest, SAAQ, MPI та ін. 📦 IRCC, Passport Canada, OINP 📚 WES, ICAS, IQAS, Skilled Trades Ontario 📨 Global Affairs Canada, Directeur de l'état civil Скажіть кодове слово UKRinCA коли будете йому писати. #легалізація #довіреність #автентифікація #консульство
-
Доброго дня. Можливо є хто їде або може поїхати в цей четвер (18.05) з Калгарі в Едмонтон о 6 ранку або раніше (потрібно бути там о 10:00) почекати мене та поїхати назад. (Якщо є якісь плани на день то я підлаштуюся) головне доїхати туди і повернутися назад За ціну домовимося
-
Друзья 👋.Перевозки Большой Бус 🚛чистая мебель и в 🌧️ и❄️ ‼️ Трейлер‼️ Пикап 🛻 ‼️ Калгари-Альберто-Канада 🤝 ⚡️RESTORE,WINS,Goodwil и все Thrift store Calgary, единый тариф 50$ любая точка Calgary, все вопросы по 📲 587-968-2050 Так же⚡️ Комфортабельный внедорожник 🚙‼️ Трансфер Аэропорт в Калгари‼️ Так же Эдмонтон-Калгари И много другого. Аккуратно, безопасно, весело) Есть бустеры+детские сиденья крепления под велосипеды 👌🏼лицензия и все включено Связь @tsybulaiev 🇺🇦🇨🇦 ‼️Самая крупнейшая Группа взаимопомощи в Калгари. TELEGRAM FACEBOOK 💬👋 #доставка #доставкамебели #перевозка #мувинг #перевозкавещей #трансфер #грузовыеперевозки #грузоперевозки #delivery #furnituredelivery #transportation #freight #transfer #moving #перевезення #перевезеннямеблів #перевезенняречей