Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Запросили на інтерв'ю і сказали взяти наступні документи. Чи це ок? Void cheque printed Sin number Work permit
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-child-benefit-overview/canada-child-benefit-before-you-apply.html
-
Ні.ми коли подавали податки то мені автоматично оформили.Дали роздруківку коли прийдуть кошти і які суми,ми тут з жовтня
-
До українців, можна було б і на українській мові написати😒
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 22 июля 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 48 450 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803261748508 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давайте сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
🇺🇦 Привіт всім українцям з сонячного міста Калгарі! Вже більше 500 днів повномасштабного вторгнення, через яке доля закинула нас до цього міста. За весь цей час не відбулося ні однієї повноцінної вечірки, де ми могли б відчути себе як вдома. Але 4го серпня ця ситуація зміниться! Ми збираємося в самому центрі міста показати як відриваються українці😎 Це буде чудовий вечір для нашої тусовки, знайомств між собою, відпочинку та відчуття як вдома. 🇺🇦Важливо! Івент благодійний - весь прибуток від квитків піде на підтримку ЗСУ! Відпочиваємо, але працюємо на економічному фронті та підтримуємо військових. Квитки тут: www.eventbrite.ca/e/ukrainian-party-in-calgary-tickets-681784233997
-
www.fuacic.ca/
-
Всем привет! Мы ПЕРВЫЙ УКРАИНСКИЙ АВТОМОБИЛЬНЫЙ СОЮЗ В КАНАДЕ. Открыли свое СТО в Джорджтауне, Онтарио. Есть так же АВТОПОДБОР. Есть сайт, ютуб, инстаграмм и тд. Кому будет интересно – дам все ссылки. Также помогу с работой (на официальную, а также на подработку, НО ЕСЛИ ВЫ МАСТЕР!) по таким профессиям: маляр, рихтовщик, механик, электрик и т.д. На нашем сервисе будут производиться следующие виды работ: - МЕХАНИКА - Любая работа по ходовой части Замена колодок, дисков, рычагов и тд Замена ГРМ (ремней и цепей) Работы по трансмиссии (ремонт, обслуживание) Работы с мостами (полный привод) Замена навесных элементов (стартер, генератор и т.д.) Техническое обслуживание авто (свечи, смазки, фильтры и тд) Работа с катализаторами Работа с замками\ключами - САЛОН - Химчистка Пошив салона Замена подушек безопасности Эксклюзивный интерьер - УХОД ЗА АВТО - Детейлинг Полировка Химчистка Уход за салоном полирование фар - КУЗОВНЫЕ РАБОТЫ - Электрика Так же будет прокат автомобилей и купля-продажа
-
Добрый вечер. Подскажите плз. Получил реквест для детей . Но не могу понять нужно ли отправлять форму согласия для них или только письмо с запросом. Спс за ответ.
-
Привіт ВСІМ 👋 Це дивовижна та проста допомога, де ви можете працювати вдома чи будь-де. Немає стартових наборів, немає інвентарю, немає зразків, немає продажу та не можна просити друзів купити речі, які їм не потрібні. Отримайте фінансову стабільність. Так багато сімей як ніколи шукають спосіб оплатити рахунки та забезпечити фінансову свободу! Зверніться за додатковою інформацією
-
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd Потрібно взяти справку !Summary of driving record
-
Привіт, Хто вже робив евалюацію диплому, підскажіть ви обирали на сайті WES - IRCC та Alberta Opportunity Stream для відправки оцінки? IRCC-автоматично додається, В AOS я ще не створювала профіль, тому цікаво, як завантажували документи і ваші кроки дій. Дякую