Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd Потрібно взяти справку !Summary of driving record
-
Привіт, Хто вже робив евалюацію диплому, підскажіть ви обирали на сайті WES - IRCC та Alberta Opportunity Stream для відправки оцінки? IRCC-автоматично додається, В AOS я ще не створювала профіль, тому цікаво, як завантажували документи і ваші кроки дій. Дякую
-
Hi, I'm looking for an employee to post ads on the home rental sites on my marketplace ... No experience needed. Salary $900 per week. Note: This is just a side job that doesn't affect your current job, time is flexible. If you are interested, please answer "yes" 📍for more information
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd Потрібно взяти справку !Summary of driving record
-
Зараз я працюю в компанії, яка хоче найняти пару працівників з дому. - Референт із введення даних - Обслуговування клієнтів - Бухгалтер по заробітній платі - Обробник пакетів - Фінансовий аналітик Ми платимо $20/год. Можливі тимчасові та постійні вакансії. Досвід не потрібен. (Вас буде навчено) Виплачується щотижня через зарплату або прямий депозит. Ви зможете доглядати за своїми дітьми (чи домашніми тваринами), уникати планування нарядів щоранку та заощаджувати час на дорозі та гроші на бензин. Чудова робота, чудова оплата, видатні переваги, гарантована заробітна плата, бонуси, гнучкий графік і відпустка. Надішліть мені пряме повідомлення «ЗАЦІКАВЛЕНО» для отримання додаткової інформації. Працюйте вдома з меншим стресом... Якщо ви можете працювати вдома, дайте мені знати, оскільки у нас є багато вакансій. Ви також можете працювати навколо своїх дітей (фоновий шум – це нормально!). Повідомлення WhatsApp (850) 749-3698
-
Добрый день, кто-нибудь знает, какие есть ограничения по пересылке книг в Канаду? Количество, вес?..
-
Вітаю! Підкажіть де знайти правила дорожнього руху в Онтаріо?
-
Дякую!