Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Я висилала 30 кг книг))
-
Привіт, підскажіть будь-ласка, я чула інформацію, що евалюація через WES getawey не підхрдить для подачі на PR, лише як підтвердження роботодацю чи ВНЗ, чи це так?
-
Де чули? Всі робоять на wes
-
Вітаю! Підкажіть де знайти правила дорожнього руху в Онтаріо?
-
www.ontario.ca/document/official-mto-drivers-handbook/safe-and-responsible-driving
-
Дякую!
-
Хотілось би дізнатися більше інформації про роботу, житло в т д
-
По типу спільноти
-
Вибачаюсь може хто знає группи Едмонтону чи Саскачевану
-
🍏 iPhone 15 офіційно презентуют вже через декілька неділь, – Bloomberg. Читати подробицi ... НАТИСНУТИ
-
Має бути готовий почати Привіт друзі! ВАМ ПОТРІБНА РОБОТА?? Одразу доступні віддалені посади! Наш фінансовий офіс шукає людей, які мають високий характер і серце, щоб служити іншим. У нас є варіанти роботи з дому. 1. Вільний час: це зобов’язання працювати від 4 до 8 годин 2. Неповний робочий день: це зобов’язання працювати від 10 до 25 годин 3. Повний робочий день: це зобов’язання працювати повний робочий день Години договірні. Досвід не потрібен, лише чиста підготовка. Ми проводимо все навчання та ліцензування.
-
Для тих, у кого зараз немає можливості наймати репетиторів з англійської. Я аспірант філології і публікую матеріал безкоштовно в тг каналі,заходьте. У мене в профiлi група. Для діточок і дорослих. Усім мирного неба!☀️❤️
-
Завтра залишилось декілька місць , хто з нами, пишіть…. 🏔️
-
Как вам написать ?
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста ещё заселяют на 2 недели в отель по приезду ?и с котиком это возможно?
-
Не пиши мошенникам
-
Так же интересует .
-
Да у меня двое детей
-
Зависит от того, будут ли места свободные Ну и предпочтения женщинам с детьми
-
Город ??
16 Jan 2023, 06:08
6666/9089