Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
𝙃𝙄𝙍𝙄𝙉𝙂! 𝙃𝙄𝙍𝙄𝙉𝙂!! 𝙃𝙄𝙍𝙄𝙉𝙂!!! (MNA Healthcare) Повна/неповна зайнятість Обслуговування клієнтів Введення даних Посада доступна зараз (Почніть вже завтра!) Оплата: $22/год Понеділок-п'ятниця: 8:00-15:00 ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДІВ Також доступна робота для батьків-одинаків та людей з обмеженими фізичними можливостями Досвід не потрібен! Ми тренуємося! Бонуси! Оплата щотижня за допомогою прямого депозиту/чека залежить від вашого вибору Повні переваги, 5 днів роботи на тиждень Напишіть мені, якщо вас цікавить додаткова інформація!!! Лише серйозні запити!!
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd Потрібно взяти справку !Summary of driving record @Aevgen24 писать для помощи
-
⁉️ Пoчeму у кого-то пoлyчается сoздавать жизнь мeчты, а у кого-то нет⁉️ Вы смoтрели Фильм " Секрет" ❓ Читали "Тpaнceрфинг peaльнoсти"❓ Oтвeты, какие инструменты paбoчие, а какие нет ты найдёшь на Мaстер-клaссе 🎁"Aлгоритм исполнения желаний"🎁 🌀Рeгистpируйcя уже ceгодня Поставь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Нью Йорку. Переходи в канал Канал Live энepго коуча тренера по работе с мышлением подробности о мастер классе тут 👇👇🔻👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼🔻👇👇 t.me/creation_future На канале создание из будущего ты также можешь получить бecплaтные ceccии, которые ты можешь найти в навигации к каналу: 🌍 здоровое тело 🌍 ПроЗpeние 🌍 безопасность 🌏 создание с землей 🌍 инструменты для увеличения финансового пространства 🧠Paбoта с мышлeнием ⚒Алгоритмы и инструменты для исполнения твоих желаний 🧲Пpaктики для создания жизни мечты в лёгкости 💪 здоровое тело 🚀Медитативно-энергетические сессии для создания коммуникации со вселенной и изменения реальности.
-
Привіт всім!!!! Оголошення про вакансію!!! Для роботи потрібно всього 20 співробітників Повний/неповний робочий день, віртуальний. зарплата: щотижнева оплата ($500) -Можна подати заявку з досвідом або без. Буде проведено навчання -Гнучкий та вільний графік - Допомога в онлайн-операціях - Це можна зробити, не вплинувши на вашу поточну роботу.
-
Запрошуємо вас приєднатися до нас на захоплюючий день пейнтболу, який обіцяє бути повним адреналіну та незабутніх моментів! 🌟 Дата: 23.09.2023 Час: 12:00 Місце зустрічі: по Калгарі підберемо всіх 😉 Що ми пропонуємо: 🔫 Зброя та спорядження 🏞️ Унікальні ігрові майданчики 👫 Можливість познайомитися з новими людьми 🍔 Також будуть напої та закуски Не впустіть цей шанс провести час у відмінній компанії, поділитися враженнями та створити незабутні спогади! 🤩 Будь ласка, підтвердьте вашу участь якнайшвидше, оскільки кількість місць НЕ обмежена 😝 З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами! З повагою, Synergy Business Club t.me/synergybusinessclub 📞 Контакти: @synergyadminn
-
Всё индивидуально
-
Добрий день! Запрошуємо вас завітати на нашу онлайн інформаційну сесію, де ви дізнаєтеся про програми фінансової допомоги в оплаті першого та останнього місяця оренди, отримання субсидій на електроенергію та погашення заборгованості за електроенергію та газ. Вона відбудеться 22 вересня об 11 ранку, y zoom. Для реєстрації заповніть гугл форму, будь ласка! docs.google.com/forms/d/1if3GNOwdzo_9IAuU-KEphdEc81bHNleK8WV4wkWXD5k/edit Посилання на зум: Topic: Financial Assistance for Rent and utilities Time: Sep 22, 2023 11:00 AM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting Financial Assistance for Rent and utilities
-
ЗП вища за середню по Канаді в 2-3 рази, цікаві проєкти, робота віддалено або в крутому офісі аля Google... Звучить як будні якогось ТОП-менеджера великої компанії в США, з досвідом 5+ років. А ось і не вгадали😉 Це реальні умови роботи для українців в Штатах! (навіть якщо ви тут недавно) Звісно, для цього потрібно оволодіти потрібною професією. Якраз про таку ми поговоримо вже 23 вересня (субота) о 12:00 за часом Торонто на безкоштовному онлайн-занятті "Професія тестувальник ПЗ". Реєструйтеся, щоб дізнатися: 🔸Хто такий тестувальник ПЗ і чому це найкраща професія для старту в IT 🔸Скільки заробляє фахівець-початківець і скільки — досвідчений спец 🔸Як вже через 2-3 місяці знайти офіційну роботу в Канаді з ЗП 60000-70000CAD, навіть якщо ваша англійська поки “шкутильгає”😅 Реєстрація закриється за 24 години👆, тож тисність на посилання нижче та реєструйтесь безкоштовно. Запрошення на заняття прийде вам у Telegram. РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ - cutt.ly/3wviBN6O
-
Доброго дня! Шукаю роботу: адміністратор/офіс-менеджер/секретар/асистент в Whitby, Oshawa, Ajax, Pickering, Scarborough,Toronto. Резюме вишлю в особисті. Досвід,англійська є
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd Потрібно взяти справку !Summary of driving record @Aevgen24 писать для помощи