Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Кстати ,а как обстоят дела в Канаде с отношениями между ... короче пару себе можно найти?
-
Ну а шо? Одному как то очень не очень
-
11 лет холостякую
-
Ну почти
-
Мне всегда до этого ☺️
-
Требуют ли по семейной программе на PR нотариальную доверенность от мужа из Украины для ребенка? На сайте она есть, а в чек-листе ее нет. Кто знает? Без нее никак не обойтись?
-
Всім привіт Можливо хтось знає в якій церкві можна отримати будь яку допомогу (одяг,взуття,робота,щось з посуду можливо) Буду вдячна за інформацію (Торонто,Етобіко)
-
Всем привет 👋 🇪🇺 Скупаю аккаунты Германии как Miles,Sixt,Share now,права должны быть выданы в Евросоюзе 🇪🇺,ничего нелегального,аккаунты скупают для своего пользование аренды 🇪🇺авто,цена аккаунта 700/1100€ смотря какой,на одни документы возможно сделать 3/4 аккаунта,пишите подробней обсудим 🇪🇺 Приложение делается онлайн - время занимает на один аккаунт 5/10 мин,и сразу получаете свои деньги в крипто ✅
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/ca/en/s/c/deliver/?invite_code=f3azwhks1hqt Потрібно взяти справку !Summary of driving record @Aevgen24 писать для помощи
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 2-3 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Hey, pumpkins! Happy Halloween! 🎃 Let’s celebrate with us and our special boo-offer! 😎 ❗️20% OFF for KALUSH ORCHESTRA concerts in NORTH AMERICA 🥳 👉🏻 PROMO CODE: kalushfamily 🎟️ Tickets: bomond.com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023 HURRY UP! Offer valid only Halloween week 👻
-
🏠 Вибір між купівлею або орендою нерухомості - завдання, що стоїть перед кожним з нас. Але як знайти ідеальний варіант? 💼 Дайте нам трохи часу, і ви дізнаєтесь всі таємниці ринку нерухомості які необхідні для життя в Канаді! 💡 Цього літа, команда з Avenue Financial включно з Андрієм допомогла придбати нерухомість 14 українцям та 12 канадцям в Альберті. Якщо ви мрієте про свій власний житловий або комерційний простір, ось ваш шанс дізнатись всі нюанси! 🌆 Реєструйтесь щоб не пропустити цю лекцію, адже місця обмежені. Для реєстрації пишіть в пп. 🗓️ Дата: 5 листопада 🕛 Час: 12:00-3:00 📍 Адреса: 777 8 Ave SW, Calgary instagram.com/synergybusinessclubcalgary
-
🤓Наступний план поїздок з Калгарі в Національний парк 🏞️ Banff :💩💩 Пропозиція для тих хто без авто! Для великих компаній знижки. 💩7/11 💩Lake Louise, Джонстон Каньон, Лоуэр Фолс, Minnewanka lake 120 💩8/11 💩Lake Louise, Джонстон Каньон, Лоуэр Фолс, Minnewanka lake 120 💩9/11 💩Lake Louise, Джонстон Каньон, Лоуэр Фолс, Minnewanka lake 120 💩10/11 💩Lake Louise, Джонстон Каньон, Лоуэр Фолс,Minnewanka lake 120 💩11/11 💩Lake Louise, Джонстон Каньон, Лоуэр Фолс, Minnewanka lake 120 💩12/11 💩Lake Louise, Джонстон Каньон, Лоуэр Фолс, Minnewanka lake 120 💩13/11 💩Lake Louise, Джонстон Каньон, Лоуэр Фолс, Minnewanka lake 120 ⏩Якщо є бажання відвідати само місто Banff або відвідати термальні джерела, якщо у вас є купальники 🩱 - за бажанням так 👍 ) 🏔️🏕️ Виїзд у 7:30 з центру міста (можем забрати з дому) Їдемо на Лейк Луїз, там гуляємо , потім пікнік, після цього їдемо на Джонстон Каньон, там пішохідна тропа буде похід на 2 або 3 години та дивовижні водоспади будуть супроводжувати вас. Зупинки по дивовижним місцям. З собою вода, іжа, зручне взуття. По дорозі буде не великий місцевий магазин з напоями😉 В Калгарі будемо у 18.30 @Aevgen24 для запису Фото звіти поїздок є у розділі «Медіа» цього чату t.me/Calgary_Banff_Ua