Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Друзі🆘 привіт ,у кого є контакти школи Трак драйвер ,де працюють Україно мовні або російсько мовні викладачі 🆘
-
📣Реклама та співпраця❗️ 🚀Тепер ви маєте можливість розмістити свою РЕКЛАМУ в наших телеграм каналах та чатах. ➡️Ми обʼєднуємо , багато українців різних куточків Канади 🇨🇦та можемо бути корисними для вас і спільноти 🇺🇦 Ваше оголошення 📣 ПОВИННО БУТИ КОРИСНИМ ТА ВІДПОВІДАТИ НАШОЇ ТЕМАТИЦІ ✅ За детальною інформацією звертайтеся до нас в 💌 телеграм📭 👇👇👇 @Aevgen24 🇺🇦🤓 😓НАШІ ПОСИЛАННЯ: 1.🇺🇦Канал с інфой Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCA 2.🇺🇦Головний чат Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCAN 3.🇺🇦Чат адаптації в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAN_2_0 4.🇺🇦Чат авто в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAcar 5.🇺🇦Чат Українці у Альберті🇨🇦 t.me/UkrInAlberta 6.🇺🇦Робота Калгарі🇨🇦 t.me/WorkCalgary 7. 🇺🇦Чат Українці у Британської Колумбіі 🇨🇦 t.me/UkrWorkVanc 8. 🇺🇦Українці в Онтаріо 🇨🇦 t.me/UkrOntario 9.🇺🇦 Чат Українці у Квебеку🇨🇦 t.me/UkrQue 11. 🇺🇦Чат Українці у Манітобі🇨🇦 t.me/UkrInManitoba 12.🇺🇦Чат Українці у Саскачевані🇨🇦 t.me/UkrSaskatch 13.🇺🇦Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі🇨🇦 t.me/Calgary_Banff_Ua 14. 🇺🇦Uber Eats Canada🇨🇦 t.me/UkrUberCalgary 15. Uber taxi 🚕 Canada t.me/UberTaxiCaUa 16. Послуги Українців в Канаді t.me/UkrCaPoslygi
-
🌟 Ну що, давайте внесемо трошки цікавої активності в наше життям? 🎮 Тут вас чекають аркадні ігри, де доведеться стрибати, лазити та ухилятися 🏃♂️ 💡 Ви та ваша невелика група (3-5 осіб) зможете вільно переходити між одинадцятьма інтерактивними кімнатами, обираючи гри, що випробують вашу спритність, здатність вирішувати завдання і швидкість реакції. 💥 Пролазьте крізь лазерні зони та подолайте інші цікаві кімнати! Тільки найкращі та найсміливіші можуть подолати всі виклики. Готові до цієї пригоди? 🌠 Якщо ви на хвилину подумали, що це для дітей, ви дуже помиляєтеся 😉 ⌚️12.11.23 початок о 12:00 📍Місце проведення - 13226 Macleod Trail SE Unit 146 💸 Ціна: 28$+GST(оплата на місці) З найкращими побажаннями, Synergy Business Club
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам надати безкоштовну машину до місця вашого перебування. У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo гарний мобільний оператор) 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 t.me/UKRinCA/467 🤪🤩. Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd 💩 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤪🥳. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤪😏 Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨😒 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🤪 Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤨 Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
🌟 🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 в страны Персидского Залива!💅🏻 Вы - опытный мастер в мире красоты? Мечтаете работать в лучших бьюти салонах? Я Анна и мое рекрутинговое агентство Dream Job International успешно работает с 2017 года, помогая мастерам найти работу. У нас есть все необходимые лицензии и документы. БЕСПЛАТНЫЕ ВАКАНСИИ и множество положительных отзывов 👉🏻читать тут Свяжитесь со мной в телеграмм и я подберу вам работу @anyaviolin
-
Всем привет 👋 я таргетолог готов взять 2-3 проекта пишите в лс🇺🇦
-
Індивідуальні уроки англійської мови 📚🇬🇧 Мій рівень володіння англійською C1 і я постійно підвищую свої навички Працюю з учнями в комунікативній методиці (багато говоріння) та лексичному підході (словниковий запас) Я складаю програму саме під ваш запрос (робота, розмовна тощо) Маю постійну розмовну практику. Рік прожила в Ірландії 🇮🇪 Заняття проходять цікаво на інтерактивній онлайн дошці і з використанням автентичних джерел а також матеріалів від Oxford/Cambridge. Заходьте ближче зі мною познайомитися на мій Instagram 📱
-
Доброго вечора. Шукаємо 3 робітників (Windsor) - монтажник металопластикових та алюмінієвих конструкцій. Оплата договірна, залежить від вміння працювати з інструментами, навиками по монтажу вікон. Писати в особисті повідомлення.
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
☄️ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ ☄️ @liliya_abramova13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ✔️Узнай свое будущее ✔️Коррекция настоящего ✔️Рекомендации по здоровью ✔️Снятие порчи ✔️Помогу открыть денежный поток ✔️Сниму все виды негативов ✔️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 💯 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️ @liliya_abramova13
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/ca/en/s/c/deliver/?invite_code=f3azwhks1hqt Потрібно взяти справку !Summary of driving record @Aevgen24 писать для помощи
-
Вакансія: Автослюсара та Автоелектрика на СТО Заробітна плата: 20 000 – 40 000 грн від виробітку Опис вакансії: Автосервіс «8888» — мультибрендовий автосервіс, який надає повний спектр послуг по технічному обслуговуванню, будь-якої складності. Зараз у нас відкриті вакансії — автослюсара та автоелектрика. Потрібені спеціалісти с досвідом роботи. Ми пропонуємо: комфортні умови праці, конкурентну та стабільну заробітну плату, сучасне обладнання та інструмент, комплект одягу, дружній колектив: • Місце роботи за адресою: провулок Чаплигіна 20 (м. Дорогожичі/м. Сирець). • Графік роботи: Пн-Пт 9.00 — 19.00, інколи в Сб. 10.00 — 16.00 • Виплата заробітної плати — 2 раза в місяць. • Для спеціалістів з інших регіонів надаємо житло. Відправляйте Ваше резюме, а краще телефонуйте за номером: +380934565821 Валерій Автосервіс «8888»
-
Newbies, here's some advice. I always go to btc whale channel when the market is not stable; he shares insider pumping. Just type 'SEBullW' in the search for Telegram, there I left a link to his channel. I managed to multiply my capital and I continue to do so thanks to his predictions. I tried other traders' forecasts, but they worked in 30-50% of cases. This whale can boast an accuracy of 90% +. I hope this information was useful to you, good luck trading!
-
🚀 Готові підняти фінанси вашого бізнесу на новий рівень? Приєднуйтесь до нас на ексклюзивному заході з фінансового планування разом з Олександром Тараєвим який є частиною IG Private Wealth Management! 📈 🔍 Алекс - Alex допомагає людям досягти своїх фінансових цілей. Він розуміє всю складність фінансового планування та має знання та бажання прокласти шлях до фінансового успіху та незалежності підприємця. 📆Дата: 19 листопада, ⌚️Час: 12:00, 📍Адреса: 777 8 ave sw. 👔Дрес код: бізнес-кежуал. 🪙Вартість: 15$. Не пропустіть можливість до фінансового успіху та незалежності підприємця! 💼💹 ®️Реєстрація в пп. instagram.com/synergy.businessclub