Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
🌟 🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 в страны Персидского Залива!💅🏻 Вы - опытный мастер в мире красоты? Мечтаете работать в лучших бьюти салонах? Я Анна и мое рекрутинговое агентство Dream Job International успешно работает с 2017 года, помогая мастерам найти работу. У нас есть все необходимые лицензии и документы. БЕСПЛАТНЫЕ ВАКАНСИИ и множество положительных отзывов 👉🏻читать тут Свяжитесь со мной в телеграмм и я подберу вам работу @anyaviolin
-
Всем привет 👋 я таргетолог готов взять 2-3 проекта пишите в лс🇺🇦
-
Індивідуальні уроки англійської мови 📚🇬🇧 Мій рівень володіння англійською C1 і я постійно підвищую свої навички Працюю з учнями в комунікативній методиці (багато говоріння) та лексичному підході (словниковий запас) Я складаю програму саме під ваш запрос (робота, розмовна тощо) Маю постійну розмовну практику. Рік прожила в Ірландії 🇮🇪 Заняття проходять цікаво на інтерактивній онлайн дошці і з використанням автентичних джерел а також матеріалів від Oxford/Cambridge. Заходьте ближче зі мною познайомитися на мій Instagram 📱
-
Доброго вечора. Шукаємо 3 робітників (Windsor) - монтажник металопластикових та алюмінієвих конструкцій. Оплата договірна, залежить від вміння працювати з інструментами, навиками по монтажу вікон. Писати в особисті повідомлення.
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
☄️ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ ☄️ @liliya_abramova13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ✔️Узнай свое будущее ✔️Коррекция настоящего ✔️Рекомендации по здоровью ✔️Снятие порчи ✔️Помогу открыть денежный поток ✔️Сниму все виды негативов ✔️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 💯 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️ @liliya_abramova13
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/ca/en/s/c/deliver/?invite_code=f3azwhks1hqt Потрібно взяти справку !Summary of driving record @Aevgen24 писать для помощи
-
Вакансія: Автослюсара та Автоелектрика на СТО Заробітна плата: 20 000 – 40 000 грн від виробітку Опис вакансії: Автосервіс «8888» — мультибрендовий автосервіс, який надає повний спектр послуг по технічному обслуговуванню, будь-якої складності. Зараз у нас відкриті вакансії — автослюсара та автоелектрика. Потрібені спеціалісти с досвідом роботи. Ми пропонуємо: комфортні умови праці, конкурентну та стабільну заробітну плату, сучасне обладнання та інструмент, комплект одягу, дружній колектив: • Місце роботи за адресою: провулок Чаплигіна 20 (м. Дорогожичі/м. Сирець). • Графік роботи: Пн-Пт 9.00 — 19.00, інколи в Сб. 10.00 — 16.00 • Виплата заробітної плати — 2 раза в місяць. • Для спеціалістів з інших регіонів надаємо житло. Відправляйте Ваше резюме, а краще телефонуйте за номером: +380934565821 Валерій Автосервіс «8888»
-
Newbies, here's some advice. I always go to btc whale channel when the market is not stable; he shares insider pumping. Just type 'SEBullW' in the search for Telegram, there I left a link to his channel. I managed to multiply my capital and I continue to do so thanks to his predictions. I tried other traders' forecasts, but they worked in 30-50% of cases. This whale can boast an accuracy of 90% +. I hope this information was useful to you, good luck trading!
-
🚀 Готові підняти фінанси вашого бізнесу на новий рівень? Приєднуйтесь до нас на ексклюзивному заході з фінансового планування разом з Олександром Тараєвим який є частиною IG Private Wealth Management! 📈 🔍 Алекс - Alex допомагає людям досягти своїх фінансових цілей. Він розуміє всю складність фінансового планування та має знання та бажання прокласти шлях до фінансового успіху та незалежності підприємця. 📆Дата: 19 листопада, ⌚️Час: 12:00, 📍Адреса: 777 8 ave sw. 👔Дрес код: бізнес-кежуал. 🪙Вартість: 15$. Не пропустіть можливість до фінансового успіху та незалежності підприємця! 💼💹 ®️Реєстрація в пп. instagram.com/synergy.businessclub
-
Друзі, У зв'язку зі збільшенням запитів на підготовку довіреностей, доручень, заяв та інших документів для їх подальшого використання в Україні, ми раді повідомити, що цей процес можна здійснити безпосередньо в нашому офісі в Калгарі. Підготовлені документи Ви отримаєте поштою на свою домашню адресу. Так, немає потреби перекладати або оформлювати всі документи англійською мовою, Miller Immigration Law Firm пропонує послуги нотаризації українською мовою та подальшої легалізації Ваших документів у Генеральному Консульстві України в Едмонтоні. Таким чином, всі оформлені документи в Канаді будуть також дійсними в Україні чи в інших країнах. Ми спілкуємось українською мовою. Наші клієнти - наша найвища цінність. Щоб призначити зустріч, зв'яжіться з нами за номером 587-391-7900 або через електронну пошту [email protected] Наш офіс знаходиться у центрі Калгарі - First Alberta Place, за адресою 777 8 Ave SW, 23-й поверх. Ми також будемо раді допомогти у Ваших імміграційних справах. До зустрічі, Miller Immigration Law Firm
-
Кто-то подавал. Пожалуйста, не нужно устраивать перекличку в чате. Какой конкретно у Вас вопрос?
-
На сайте консульства есть ВСЯ информация и без записи