Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
/report
-
❕Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації 📣 t.uber.com/referral/?invite_code=tr44qe3rajn6 Потрібно взяти справку !Summary of driving record 📣 @Aevgen24 писати для допомогти
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам надати безкоштовну машину до місця вашого перебування. У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo гарний мобільний оператор) 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 t.me/UKRinCA/467 🤪🤩. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. Посилання для реєстрації 💩 t.uber.com/referral/?invite_code=tr44qe3rajn6 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤪🥳. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤪😏 Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨😒 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🤪 Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤨 Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨🧐Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)s
-
Ви шукаєте способи заощадити та інвестувати гроші, щоб купити свій перший будинок у Канаді? Якщо це про вас, то ви потрапили за адресою, оскільки в цьому відео разом з пані Еллою Авакян, ми розглядаємо найновіший зареєстрований інвестиційний рахунок, який пропонується в Канаді - Рахунок для Збереження на Перший Будинок FHSA. Що таке FHSA? У чому перавага цього рахунку? Чим він відрізняється від інших рахунків? Хто може відкрити собі це рахунок? Як вивести гроші з рахунку? Більше дивіться у відео;) www.youtube.com/watch?v=_JLB-O5-rfU
-
Привіт хто в Канаді +
-
It is a joyful thing to win here and also see other people win too, I am very happy with this platform, congratulations steadyflow-assets.com/?ref=MiroslavTimofeev Steady flow assets
-
/report
-
Привіт, мені потрібен особистий помічник жінки чи чоловіка, який міг би працювати на мене, вакансія — це просто людина, яка може займатися моїми справами, поки я не вдома, оплата хороша, це фіксована зарплата, без вікових обмежень, це робота, яка дає вам час, щоб продовжити свою іншу роботу, ви можете надіслати мені повідомлення, якщо ви зацікавлені, щоб я міг пояснити вам докладно, дякую
-
steadyflow-assets.com/?ref=AvtandilKhutsishvili That's an excellent withdrawal of funds.. it shows that it's legit and really pays as expected. Congratulation to me
-
🟢MAFIA GAME🟢 Тобі однозначно варто приєднатися до нашої таємної зустрічі, де громадяни, мафія, лікарі, поліцейські та інші категорії населення отримають запрошення! 🆒🤫 Ця, на перший погляд, проста гра занурить вас у зраду, клевету і підозру, змусить вас критично мислити, бути уважним до дрібниць та читати по обличчям, щоб зрозуміти кому можна довіряти, а кому ні 😱😬 Цього вечора ви перестанете довіряти навіть своїй другій половинці і почнете підозрювати її в багатьох гріхах 🤨💔 Тобі просто необхідно прийти та зануритися в цю атмосферу. Ми гарантуємо тобі цікавий вечір, гарний настрій і, звісно ж, десерт 🍰🍨 Навіть якщо ти не знаєш, що це за гра, ми чекаємо на тебе! Все розповімо і покажемо!!! 🕵️♂️😃 📆Дата: 05.11.2023 ⏲Час: 18:00 📍Місце: 777 8 ave sw. Calgary 🪙Вартість: 30$. ⏳Тривалість: 3-4 години. 📌Кількість мість: обмежена ⬇️⬇️⬇️ ➕Щоб зареєструватись пишіть в приватні повідомлення слово "mafia". 📺 @synergyclubcalgary ⬆️⬆️⬆️