Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Extensive research on blockchain and digital assets, involving the scrutiny of numerous pages, didn't dispel my apprehension about potential losses in independent trading. Seeking a different strategy, I recognized the need for reliable insider information. An article introduced me to a crypto whale affiliated with BitMex. Despite the time spent locating the Telegram channel, joining it proved transformative. The information's quality was exceptional, earning sincere thanks from my partners. Now part of this community, I've earned 122 ETH in the last three months. To explore further, enter POcryptos in the Telegram search.
-
Ищу людей в команду Удаленная работа Наличие смартфона, ноутбука Доход от 1000$ в неделю Опыт не важен Возраст 18+ Пиши + В личные сообщения
-
🎄 Святкуй Різдво на вечірці CHECKPOINT 🎄Calgary Дата: 22.12.2023 Початок: 9pm Місце: Fire N Ice Club, 854 16 Ave SW, Calgary, AB T2S 0B7. 📍 🎶 Поглибись у атмосферу - обрана музика, домашній затишок, талановиті DJ та захоплююче шоу. 🎤 Вечір відзначить виступ В’ячеслава Кретова, фіналіста "Голосу країни", що наповнить вечір неймовірними емоціями своїм вражаючим голосом. 🎧 Насолоджуйся музикою ді-джеїв електронної танцювальної сцени, які зроблять твоє святкування особливим. 💃🕺 🎉 Запрошуємо всіх, хто бажає відчути позитивну енергію, потанцювати та весело відсвяткувати Різдво. Низькі ціни для всіх — не пропусти! Нехай ця подія стане втіленням витонченого різдвяного настрою. Разом створюємо незабутній вечір. 🎟 Отримай квитки на Eventbrite та слідкуй за нами на Instagram @checkpoint_yyc ➡️ КУПИТИ КВИТОК ⬅️
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Також є PayPal [email protected]
-
Друзі, У зв'язку зі збільшенням запитів на підготовку довіреностей, доручень, заяв та інших документів для їх подальшого використання в Україні, ми раді повідомити, що цей процес можна здійснити безпосередньо в нашому офісі в Калгарі. Підготовлені документи Ви отримаєте поштою на свою домашню адресу. Так, немає потреби перекладати або оформлювати всі документи англійською мовою, Miller Immigration Law Firm пропонує послуги нотаризації українською мовою та подальшої легалізації Ваших документів у Генеральному Консульстві України в Едмонтоні. Таким чином, всі оформлені документи в Канаді будуть також дійсними в Україні чи в інших країнах. Ми спілкуємось українською мовою. Наші клієнти - наша найвища цінність. Щоб призначити зустріч, зв'яжіться з нами за номером 587-391-7900 або через електронну пошту [email protected] Наш офіс знаходиться у центрі Калгарі - First Alberta Place, за адресою 777 8 Ave SW, 23-й поверх. Ми також будемо раді допомогти у Ваших імміграційних справах. До зустрічі, Miller Immigration Law Firm
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Також є PayPal [email protected]
-
-
Дівчата, добрий день! Може хтось вже робив. Отримали дитині новий паспорт, і подали на новий візітор рекорд, прийшло погодження на visitor records. Як вклеїти візу в новий паспорт ( для того щоб можно було виїжджати і повернутися).? Допоможіть будь-ласка, якщо хтось знає ❤️
-
Вітаю! На візу теж треба подаватися онлайн, як раніше робили на CUAET, видадуть на підставі візітор рекорд на той самий термін.
-
💩Canadian Tax Period💩 Допомога з подачею податкової декларації для учасників нашої групи. Якщо вказати в заявці промокод UKRAINIANINCA то вам буде знижка від компанії. ▪️▪️▪️ @FirstChoiceAccountingTax Заповни цю форму, щоб отримати послугу ▪️▪️▪️ www.surveylegend.com/s/5b5c
-
Cryрtо whalеs аre соnstаntlу trуing to diversify their invеstmеnt portfolios awaу frоm fаst-grоwing аltсоins to сaрitаlizе оn thе market. So I'm fоllоwing а prеdiсtion from оne of thеse sрeсulators. Hе owns an insidеr and shares infоrmatiоn in his private сhannel. Тrаding on his аdvice I managed to inсrеаse my сaрital. Tо join, just tуpe in Telegrаm sеarch "TeamProfQ" therе will bе a link tо his сhannel.
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal [email protected]
-
3️⃣ - місячний практичний курс англійської для дорослих 🚀 Вітаю, друзі. 🍀 Сьогодні знайомлю вас з крутою пропозицією для тих, кому потрібно заговорити англійської. 💁♀️Катерина має міжнародні сертифікати TESOL, середній бал 11 з тесту CELPIP та 7 років досвіду навчання. Зараз вона запрошує на інтенсивний 3-місячний курс дорослих початківців, яким потрібно швидко покращити свій рівень. 📚 Про курс: ✅ Онлайн-заняття на новітніх освітніх платформах, економія часу та коштів на підручниках. Виконуйте додаткові вправи будь-де та будь-коли. ✅ Легко поєднувати з роботою. Заняття проходять в п'ятницю та неділю у вечірній час. ✅ Перевірена методика. Досвід навчання понад 3000 студентів різних рівнів та форматів. ✅ Маленькі групи. 5-8 учнів в групі. ✅ Швидкий та практичний результат. Вивчаємо тільки життєві теми, з якими іммігрант взаємодіє кожного дня. 📚 Вартість: CAD275/24 заняття разовою оплатою або помісячна оплата CAD96/8 занять. ⏰ Час: П'ятниця та неділя о 6:00 або 7:00 вечора залежно від групи. За часом міста Калгарі 🚀 Наразі Катерина веде набір у дві групи 🌱Справжні початківці : можете читати, але майже не знайомі з правилами побудови речень, можете зрозуміти всього кілька стандартних фраз, далі зависаєте та просите друзів допомогти з перекладом. 🌿За три місяці: зможете розказати про себе та підтримати побутову розмову; отримати потрібну інформацію в магазині, лікарні, банку, транспорті, адміністративних закладах; надати свою інформацію за запитом; заповнити різноманітні форми та анкети. 🪴Досвідчені початківці: починаєте кожного разу з початку, вже багато знаєте, але не можете зібрати це докупи та почати говорити. 🌳За три місяці: зможете нарешті розібратись в побудові речень в найпоширеніших граматичних формах, покращите вимову та вміння чути на слух, зможете говорити на побутові теми з впевненістю, почнете самі ініціювати розмови англійською. 🥺Вам не потрібно починати знову з початку, потрібно один раз розібратись в тому, що ви вже знаєте та будувати на цьому фундаменті. Я вам у цьому допоможу. 👩💻 Попередній запис для проходження тесту та визначення рівня: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtj2ylItc33vNL-dUjz-OtA1YXMyAq2Spk6Csoc7LFO0moxg/viewform?usp=sf_link 📩 Якщо у вас виникли питання t.me/kateryna_zarvii Катерина підходить з великою любов'ю до вашого часу та коштів та дає вам максимум результату в кожному занятті.
-
The advent of altcoins and their associated blockchain networks represents a phase of experimentation and advancement in the crypto industry, opening up new possibilities for technology applications. Immersing myself extensively in the study of altcoins and the potential for profit in this realm, I sifted through numerous articles on various forums and news sites. This exploration led me to an intriguing personality—a crypto whale collaborating with BitMex. Through the insights he shared, I successfully earned approximately 80 ETH in less than three months! Locate his Telegram channel by entering BbQCryptos in the search box on Telegram. Act swiftly while the channel is still active.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, планую після нового року переліт до Канади, якщо лечу один як і до кого звертатися вже в аеропорту? Скільки я проведу часу в аеропорту, які документи мені потрібно буде робити там? Маю робочу візу на 10 років
-
Вітаю! В аеропорту отримуєте ворк перміт, просто всім кажіть, що ви з CUAET, і вас направлять. Стосовно часу: від 3 до 6 годин, якщо це Торонто.
-
Зрозумів, дякую!)
-
Доброго дня! Підкажіть, чи можна надсилати ворк перміт та візу , якщо організація, яка допомогає з працевлаштуванням та ін., запитує документи? Не роботодавець. Не тямлю в тому, лячно... Є їх сайт, офіс, та я ще не в Канаді, але завчасно хочу почати пошуки Дякую за відповіді!