Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
А коли у Канаду летите?
-
Скоріше за все вони це запитують для того щоб переконатись у вашому дозволі на роботу. Якщо лиш візу і ВП - то малоймовірно що вони зможуть якось зашкодити з цією інформацією. Знаю що SIN не можна кому попало давати, адже це ваш ідентифікаційний номер, аналог українського ідентифікаційного
-
Денна подорож в гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори на ці вихідні та на різдвяні свята🌟 Вільні дати: 🔜24.12 є місця 🔜25.12 є місця 🔜26.12 є місця *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку Буде прогулянка у горах, озерах та термальні джерела. (З собою брати купальник) Пишіть за подробицями 🔤 @Aevgen24 t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам інформаційну допомогу У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo , Fido гарний мобільний оператор) Влада допоможе вам @Vlada_Slizko 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 *️⃣t.me/UKRinCA/467 *️⃣t.me/UKRinCA/614 🤪🤩. Вантажні перевезення, мувінг в Калгарі - @Moving_Calgary ▫️+15879682050 🤪🥳.Безкоштовні речі, донейшен центр, допомога від волонтерів з речами - t.me/Moving_Calgary_Alberta 🤪😏. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤨😒. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤨🤪.Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨🤨 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🧐Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤓Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨😎Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 🤨🥸Послуги бухгалтера (Податки, декларації, звіти, бізнес) звертайтесь до Марії 💩+1 (368) 887 4399 💩@Mariya_Mars Консультація по телефону-безкоштовно!🆓 Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
Друзі, мої батьки збиралися летіти до нас у гості з Німеччини у Калгарі, але, через прикрі обставини - вимушені відмінити подорож :( Залишилися квитки на літак, які вони, купляли, нажаль, без можливості відміни чи перенесення рейсу. Для них це великі гроші, всі дуже засмучені зараз через відміну планів. Можливо, хтось для себе хотів би викупити за заниженою вартістю квитки на літаки, чи вам є кому запропонувати? Подробиці рейсів. 2 Квитки на літак у Калгарі з Німеччини: 2 січня 6:35 Dresden (DRS)- 7.40 Frankfurt(FRA), Стикування у Франкфурті 5г 50хв., 13.30 Frankfurt(FRA) - 15.25 Calgary (YYC) З Калгарі у Німеччину: 17 січня 17.10 Calgary (YYC) - 10.55 18січня Frankfurt (FRA) Стикування - 1год 35хв. 12.30 Frankfurt (FRA)- 13.30 Dresden (DRS) Все разом (2 квитки) вийшло - 61380грн., віддамо за 45.000грн. Тато може змінити особу, на яку куплені квитки до вечора 30 грудня. Всі подробиці, потрібні докази, документи, все, що вам потрібно, щоб впевнитися і відчувати себе безпечно - надамо. Якщо потрібен один квиток в якусь сторону чи тільки у Калгарі, чи, навпаки - назад - роздивимося всі варіанти. Пишіть будь-які запитання татові на мейл - Литвиненко Дмитро - [email protected]
-
Денна подорож в гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори на ці вихідні та на різдвяні свята🌟 Вільні дати: 🔜24.12 є місця 🔜25.12 є місця 🔜26.12 є місця *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку Буде прогулянка у горах, озерах та термальні джерела. (З собою брати купальник) Пишіть за подробицями 🔤 @Aevgen24 t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
Hey guys, about three months back, my cousin invited me to a channel with insider information that you can make money from. For two months, I've been following the channel, reading the chat, watching happy people make profits. Now my time has come. I started using the information a month ago, and during this time I managed to make 483 LTC from 10 LTC. Agree, the result is impressive. I chose to share this channel with you. You can get access to the channel with insider information via search Telegram and entering the code word: SHSweq
-
Вітаю! Так, а цього мало? 🤔
-
могут открыть на любой промежуток времени - и это будет правильно
-
Якщо у вас паспорт закінчується раніше, ніж через 3 роки, дадуть до кінця дії паспорта. Але до 31.03.2024 можна буде безкоштовно подовжити онлайн (за наявності нового паспорта) до тих самих 3-х років.
-
Р - тест блок-чейн сетей А - с телефонам или ПК Б - обучение бесплатное 0 - от 450 $ в неделю Т - график плавающий А - от 18 лет.
-
Завершуючі новорічні ігри від Synergy Business Club 💙 Cash Flow - відкриє твій грошовий потік і визначить фінансові цілі на майбутній рік! Адже щоб стати успішним в майбутньому, слід вже зараз почати працювати над цим🙌🏻 Mafia - розкриє найпотаємніші наміри гравців та нарешті розкриє головну таємницю року! Можливо саме ти вгадаєш, хто тут на темній стороні? 💸Cash Flow 🗓️Дата: 30 грудня 2023 🕐Час: 12:00 📍Місце: 777 8 Ave SW 💵Вартість: 50$. ⏳Тривалість: 3-4 години Кількість місць обмежена🔥 🤫Mafia 🗓️Дата: 30 грудня 2023 🕐Час: 16:00 📍Місце: 777 8 Ave SW 💵Вартість: 30$. ⏳Тривалість: 3-4 години Кількість місць обмежена🔥 *При оплаті 2 ігор одночасно - ціна за обидві гри 60$💸 ⬇️⬇️⬇️ ➕Щоб зареєструватись пишіть в приватні повідомлення слово "mafia" чи "cashflow” чи "all” 📺 @synergyclubcalgary ⬆️⬆️⬆️