Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
5 лютого звільняється кімната для дівчини в двоповерховому трикімнатному таунхаусі ❗️ ✅ В трьох хвилинах від дому зупинка 4 та 5 автобусів (до центру їхати 30 хвилин) ✅ Безкоштовна парковка ✅ Пралка та сушарка в домі ✅ Є посудомийка та мікрохвильова піч ✅ Два туалети Кімната пуста, але в гостинній є стіл зі стільцями та диван 🛋️ 🐾 Pet-friendly: в будинку проживає вихована та дружелюбна собака (але сусідка часто залишає її у друга) 📍 До Deerfoot City, де знаходяться Walmart, Winners, Dollarama, Pet Store та ін 40 хвилин пішки і 10 хвилин на машині Сусідки - канадки. Дуже приємні дівчата 😊 Ціна - 750$ в місяць 💰 + за електроенергію та інтернет близько 60$ Район - McKnight NE, але район гарний: в таунхаусах проживає багато українців та сімейних пар з дітками, поряд парки, кафешки, район тихий Якщо цікаво - пишіть в особисті ☺️ ❕На відео квартира до вʼїзду
-
З 1 лютого звільняється кімната у 2-бедрумній квартирі за адресою 7072 , inlet drive Burnaby , BC, Kanada, у житловому комплексі є тренажерний зал и басейн. 1000 за все з інетом. Дзвонити Кристині +17782404366
-
Вітаю! Я не плиточник, але уся статистика є на сайті jobbank: www.jobbank.gc.ca/marketreport/summary-occupation/17022/22312
-
Привіт, пані та панове хтось шукає роботу? неповна зайнятість 2000-3000 в місяць 100% робота з дому досвід не потрібен напишіть мені (надішлю деталі) Тільки 18+
-
!report
-
В А К А Н $ И Я - т е с т и р о в щ и к Удаленно, с mелефона/nк оm 1100$ в месяц - 1.5/2 чаcа в день c o6ученuем, 20+ Пишите мне за подро6ностями)
-
Доброго дня! Моя донька (19 років )планує летіти до Торонто в кінці лютого/ на початку березня з Варшави або з Дубліну. Однієї дуже хвилююче. Можливо ще хтось планує та стане у нагоді компаньйонка? Відгукніться будь ласка 🙏🙏🙏
-
У д а л ё n n а я n о д р а 6 о т к а 1.5-2 часа в день От 380$ в неделю Б е с n л а т н о е о 6 у ч е н и е Пишите в Л С
-
В принципі
-
Гроші на нього дадуть
-
Наперед
-
Головне мати житло
-
Не має чого хвилюватися
-
Доброго дня, маю важливе питання, може хтось тут є з тату мастерів і влаштувався на студію (або має знайомих). Чи є можливість зробити подачу на PR як тату майстер?