Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста: необходимо сделать Temporary Resident Visa только для детей (новые паспорта). У родителей визы в паспортах есть. Не можем разобраться, как правильно это сделать в кабинете IRCC? Делать отдельным кейсом на каждого ребенка? Если подавать на родителя и детей как членов семьи, то как указать что у родителя уже есть виза? Кто проходил этот путь, подскажите пожалуйста как правильно сделать?
-
‼️URGENT HIRING‼️ Part time and Full time job available 👩💻👨💻 Salary: $30per hour + bonus - Monday to Sunday(3-5hrs a day) ▪️virtual personal Assistant/Customer service ▪️Male / Female ▪️ Daily payment during training period ▪️ Prioprity start work immediately ▪️ No experience required. ▪️ No education limit, no agency fee (no training fee) ▪️ Students can apply to work part time. ▪️Location: Canada🇨🇦 ANYONE INTERESTED CAN SEND RESUME. PLEASE DON’T MESSAGE IF YOU ARE NOT IN CANADA 🇨🇦!!!
-
Дорогі друзі, Мене звуть Надія Лебедєва, і я пишу вам з великим серцем та великою надією. Я з України та маю багатий досвід у прибиранні та створенні чистоти. Чистота для мене - не лише обов'язок, але й справжня радість. Я виховала двох дітей та маю двох чудових внучок, з якими я дуже люблю гратися та проводити час. У вільний від обов'язків час я також займаюся в'язанням. Мої вміння та досвід у цій сфері дозволять мені зробити наш дім затишним, чистим. Мій чоловік, Сергій Лебедєв, працював водієм протягом усього життя та має великий досвід у цій сфері. Ми перебуваємо в Канаді практично два місяці, і я шукаю роботу як няня, домробітниця чи просто бабуся для вашої родини. Це те, що ми вміємо робити краще за інше - доглядати за дітьми, домом та наводити порядок. Англійська мова для нас поки що складна, але ми навчаємося самі та готові навчитися ще більше. Будемо вдячні за будь-яку можливість та готові надати вам найкращий сервіс. З повагою, Надія Лебедєва 368-399-6259 368-399-6250
-
🛑Допоможу у вивченні англійської мови,написанні резюме,підготовці до співбесід.. Швидко,ефективно та якісно … Індивідуальні та групові заняття… Результат уже з перших занять 💪
-
Привіт.шукаю роботу.прошу допомогти.пишіть в приватні б.ласка терміново.дякую
-
🆕🆕 Технічна пауза в прийомі нових заяв на надання консульських послуг від окремої категорії громадян України добігає кінця. МЗС України вже дало розпорядження закордонним дипломатичним установам із 18 травня відновити згідно з чинним законодавством прийом заяв на вчинення консульських дій чоловікам призовного віку, що був призупинений 23 квітня. 😊😊😊😊😊 mfa.gov.ua/consul/forua/rozyasnennya-mzs-shchodo-vidnovlennya-prijomu-zayav-na-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-okremih-kategorij-gromadyan Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |
-
Починаємо літній сезон наших денних тріпов в гори з Калгарі. На маршруті: 💩 Касл Джанкшен Castle Junction Лейк Луиз Джонстон Каньон Lake Minnewanka або Banff Upper Hot Springs Постійно їздимо, розклад публікуємо періодично. Забираємо з дому та привозимо додому) Пишіть 💩 🔴 @Aevgen24
-
📣Послуги Міграційного адвоката, юридичної компанії. 🟠Хочете отримати Permanent Residence в Канаді ? Тоді ми маємо для вас рішення! Hrycyna Law Professional Corporation - ліцензована юридична фірма в Канаді, яка працює з 1977 року - ваш надійний партнер у правових питаннях імміграції. 💩www.hlpcimmigration.law Великий досвід у отриманні Permanent Residence для українців! 🇺🇦🇨🇦 🔍 ➡️Зверніться до нас за безкоштовною консультацією та підбором програми імміграції зараз! Просто заповніть анкету за посиланням: 📢www.hlpcimmigration.law/application-form ✔️💩Наші кваліфіковані фахівці володіють українською, англійською та іспанською мовами, щоб забезпечити найкращий сервіс для вас. ✔️💩З нашою допомогою ви зможете легко реалізувати ваші мрії про життя в Канаді!
-
✊Одна з найбільших спільнот Українців в Канаді 🇺🇦🇨🇦 ➡️Інформаційний канал ⬅️ t.me/UKRinCA Де публікуються актуальні новини, зміни в законодавстві, корисні поради, цікаві факти та оголошення, які стосуються Українців в Канаді. 🇺🇦🌻 🇺🇦🇨🇦 🇺🇦Головний чат Українці в Канаді🇨🇦 Приймайте участь в спілкуванні, обговорювані важливих питань, давайте та приймайте слушні поради. 🇺🇦Чат адаптації в Канаді 🇨🇦 Для тих, хто прибув до Канади та проходить адаптацію безпосередньо. Допомога один одному ✊ 🇺🇦Чат авто в Канаді 🇨🇦 Тут ми обговорюємо питання, повʼязані з авто та все, що з ним повʼязане (тести, курси, екзамени, СТО, купити/продати, відремонтувати) 🇺🇦Чат Українці у Альберті Українська спільнота в провінції Альберта (Калгарі, Едмонтон, інші містечка та околиці)м 🇺🇦Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі🇨🇦 Постійні денні екскурсії з Калгарі по різним місцям національного парку 🇺🇦Робота Калгарі🇨🇦 Для пошуку роботи, допомоги, пропозицій, вільних вакансій в місті Калгарі с 🇺🇦Пошук житла в Калгарі Обговорюємо питання житла, переїзду, Оренда та купівля житла. С 🇺🇦Чат Українці у Британської Колумбіі 🇨🇦 t.me/UkrWorkVanc 🇺🇦Українці в Онтаріо 🇨🇦 t.me/UkrOntario 🇺🇦Українці у Квебеку🇨🇦 t.me/UkrQue 🇺🇦Чат Українці у Манітобі🇨🇦 t.me/UkrInManitoba 🇺🇦Чат Українці у Саскачевані t.me/UkrSaskatch 🇺🇦Uber Eats Canada🇨🇦 Допомога з реєстрацією та робота в доставці їжі 🇺🇦Uber taxi 🚕 Canada Допомога з реєстрацією та робота в таксі 🇺🇦Послуги Українців в Канаді Тільки тут ви можете безкоштовно про рекламувати свої послуги, або знайти послуги інших для себе 🇺🇦Українці в Airdrie Alberta 🇨🇦 Наша невеличка спільна українців в містечку Airdrie 🇺🇦Permanent Resident in Canada 🇨🇦 тільки важливі питання повʼязані з PR у Канаді. 🇺🇦Друзі Розважальний чатик, пошук друзів, зустрічі, спілкування
-
Підкажіть будь ласка, чи є курси англійської мови в Оттаві для українців? Буду вдячна за допомогу 🙏
-
Ottawa Medical Group. Дивиться, щоб правильно внесли усі ваші персональні дані. Перевірте на листочку, що вам видадуть після медогляду.