Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Вітаю учасників групи! Підскажіть будь ласка, чи ще діє у Ванкувері червоний хрест в аеропорту, щоб розмістили в готелі на пару днів, доки не знайду житло?
-
Щиро дякую ❤️
-
Так хочу
-
Young Coder School 🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏 Онлайн школа програмування ЗАПРОШУЄ на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей от 7 до 17 років 🖥 Ви мати/батько та :↙️ 🔻Вас насторожує, що дитина надто довго грає в ігри? 🕹 🔻Дитині не має чим зайнятися у вільний час? 🪅 🔻З’являються улюблені заняття, але пропадає мотивація? 🥱 Навчимо робити ігри, сайти та додатки, дамо навички, які знадобляться у будь-якій професії.🏅🏅🏅 Пишіть мені повідомлення «Цікаво» і отримай безкоштовне пробне заняття. ❗️Навчання за київським часом ❗️ Бажаю мирного неба🇺🇦
-
Ребята, в Калгари требуется ОДНА женщина, которая прилетела без семьи и детей.
Есть одна женщина ,у нее больной ребенок. Нужна сиделка для него. Эта семья предоставляет бесплатное проживание в бэйсмонте в отдельной комнате.
Может комуто будет интересно. Ребенку 14 лет .он не разговаривает.
-
Вот сейчас уже думаю о том что наверное лучше остаться в Австрии. Да, есть профессия.
-
Есть жилье ,2 - бедрумная квартира в Калгари,в Downtown.В одной комнате парень, в другую ищет сейчас человека, можно парня, можно девушку. Квартира выходит 1600 на двоих (в доме спортзал, баскетбол, бильярд, лаунж-зона входит в стоимость). Локация прямо напротив калгарийской башни. Напишите в личку кого интересует
-
да с моей карточки сняли 55 гр
-
да у уже оставил