Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Всем привет 💘 я сертифицированный мастер Тейпирования 🌀 🔺Помогу избавиться от травм, растяжений, ушибов, защемления нерва, диастаза и ряда других жалоб 🌀 🔺Так же Тейпирование проводят для снятия отеков - ноги живот ягодицы - что поможет вам похудеть🌀 🔺Есть жалобы или вопросы - пишите в ЛС так же вся информация о тейпировании здесь ⬇️ instagram.com/beautytaping.ks?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️ 4132827018343573
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️ 4132827018343573
-
ever heard of @HoIePumpe channel? their pumps are really beautiful if you are planning to earn a lot of money here in Bsc. I often earn around 850.0$-$2000.0 weekly :-)
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
тиждень
-
І ще маю таке питання ,є такі хто в Афінах робив візу,скільки по часу вклейка зайняла
-
Доброго дня, скажіть,є такі хто летів через Лондон? Чи можна так?
-
Доброго дня. Летимо до Едмонтона через Торонто. До Торонто маємо квитки, а далі намагаємось купити, але не можемо знайти як купити квиток для пса. Можливо хтось замовляв, не підскажете як?
-
-
Вітаю всіх учасників цієї групи. Мене звати, Мар'яна. Ми, з моєю дворічною донькою, на сьогоднішній день - живемо в Україні, в дуже складних життєвих умовах. Опинилися ми в них, через фінансові труднощі. Настали ці труднощі після звільнення з роботи та переїзду в інше місто. Я впевнена, що є ті люди, які теж були в такому положенні, яким теж, не було за що, купити дитині та собі - поїсти. Дякувати богу, що залишилося ще трошечки, дитячого харчування, але вистачить його, приблизно на один - два дні, максимум. Для мене саме головне, це щоб моя донька не була голодною. Дитинство, повинно бути щасливим у всіх малюків, думаю ви погодитесь зі мною, чи ні? Якщо ви можете, то будь ласка, дайте мені в борг ту суму, якої вам буде не шкода, дякую! Взагалі, нам хоча б декілька сотень, або скільки ви можете собі дозволити. Прошу вас, навіть звичайна інформація, може допомогти більше, чим будь-яка кількість грошей. Нехай це буде у вас на увазі. Якщо вам знайома наша ситуація, та ви маєте можливість нам допомогти - напишіть мені в особисті повідомлення! Велике вам дякую! Щасти!
-
ever tried @PostiarPumps channel? its SlGNALS are pretty beautiful if you're planning to make lots of money here in Binance smart chain. I usually make around $300.00-1350$ on a weekly basis :)
-
Доброго дня! Не можу просто сидіти склавши руки, хоч і сама в складній ситуації. Безкоштовно допомагаю з англійською дітям і дорослим. Група тг у мене в профілі. Працювала вчителем після університету 1 рік, зараз мої знання потрібніші. Ми всі з вами сильні, раз не опускаємо руки. І одна послуга. Посміхніться і зателефонуйте своїм близьким!☀️
-
Вы меня много просили,и вот я готов.Приглашаю на бесплатный вебинар по освоению тонкостей и особенностей Американского английского для тех,кто уже говорит на уровне Intermediate и выше,(совсем новичкам этот вебинар не нужен)но понимает,что формирует мысли по своему,а не как делают это американцы.Вебинар поможет разобраться какие формы изложения мысли используют носители языка и какую лексику чаще всего используют в быту.Я преподаватель и ведущий speaking club,хочу поделиться информацией бесплатно на вебинаре.Кто захочет углубиться и освоить больше,отдельно обсудим,однако на самом бесплатном вебинаре я уже дам информацию и плюшки которые вы сможете использовать для себя абсолютно бесплатно.(вебинар вас не обязывает ничего покупать😁).Кто за развитие и рост,пишите мне в личку сообщение "Вебинар" и далее я все расскажу.Время и день сможете выбрать в переписке со мной.Жду тебя!👍🦆🦆🦆🦆
-
Так, можна, за виконаних умов на GOV. UK Ми летіли 16.02 з Варшави до Лондона на LOT, через 3,5 години пересадка Лондон - Калґарі на Air Canada. Щоб вирішити, чи можемо ми летіти в аеропорту Варшави на реєстрації працівники зібрали цілий консиліум і вирішили, що наші перевізники входять в один альянс, до того ж ми прилітаємо і відлітаємо з одного терміналу. Нам зареєстрували багаж відразу до Калґарі і внесли в Варшаві в систему квитки з Лондона до Калґарі. Таким чином ми летіли без візи і проблем.