Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
🇺🇦Україна - ЕС🇪🇺 #Офіційно ▪️ Консультуємо щодо перетину кордону та вручення повісток #Для Чоловіків ( 18 - 60 ) ☑️ Лише легально ☑️ Пакет паперів, які будуть страховкою від отримання повістки та перепроходження медичної комісії ✅Щоденно #Без_передоплат #Швидко #Безпечно Пишіть в ЛС Telegram
-
🇺🇦Україна - ЕС🇪🇺 #Офіційно ▪️ Консультуємо щодо перетину кордону та вручення повісток #Для Чоловіків ( 18 - 60 ) ☑️ Лише легально ☑️ Пакет паперів, які будуть страховкою від отримання повістки та перепроходження медичної комісії ✅Щоденно #Без_передоплат #Швидко #Безпечно Пишіть в ЛС Telegram
-
Може хтось знає скільки йдуть переводи грошей з картки на картку в Канаді?
-
Здається я бачила на офіційному сайті Альберти це посилання. Я теж десь таку інформацію бачила. Або в фб групі в закріпі. Але там мова йшла про заселення якщо ви за добу будете в Канаді і знаєте що не зможете в робочі години бути. І це тільки в Альберті бачила
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для оренди будинків на своєму ринку або Craigslist... Досвід не потрібен. Заробітна плата становить 400 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, дайте відповідь «так» 📍для отримання додаткової інформації ви можете зв’язатися з моїм колегою через телеграму @anthonychristopher112
-
Вітаю! 🤚 Прошу відгукнутись тих хто організує івенти в Торонто, або працює в event agency. 🥳 Дуже потрібно.🙏 Дякую!
-
В Эдмонтоне можете за один день позвонить , мы так звонили , отель бесплатно предоставляли даже одной женщине , сейчас есть много мест , за свой счёт снимать прийдется только в случае если ночью приезжаете