Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Хочеш займатися цікавою творчою справою, а заробляти як айтішники та навіть більше?😱🤑 #реклама Це реально, якщо опанувати затребувану професію UI/UX дизайнера. Як це зробити, якщо ти зараз в Канаді і не знаєш навіть з чого почати?.. Ідеальний першим кроком буде відвідати безкоштовний вебінар «UI/UX дизайнер з нуля» від навчального IT-центру SkillUp. Ти дізнаєшся: ✅ Як заробляти від $65,000/рік, займаючись крутою, затребуваною та творчою справою ✅ Знайти роботу в Канаді чи стати фрілансером ✅ Пройти співбесіду навіть без ідеальної англійської 📣КОЛИ? 27 вересня. 🕰️О КОТОРІЙ? 19:00 за часом Торонто. Вебінар безкоштовний, але реєстрація обов’язкова. Тисни посилання нижче та займай своє місце👇👇 cutt.ly/vwvVGBHR
-
Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 2 по 13 жовтня 2023 р. Survival English– БЕЗКОШТОВНА інтенсивна програма для дорослих 18+. Нова сесія починається кожні 2 тижні та триває з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00. У нас є дві групи, в тому числі і для студентів з початковим рівнем англійської. Відвідування обов’язкове протягом усіх 10 днів. Просимо зауважити, що ми не надаємо послуг з догляду за дітьми і діти не можуть бути присутніми під час занять. Місце проведення: Церква Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints), 2526 24th Ave NW, Calgary, T2N 4H9 – вхід до будівлі через східні двері (Banff Trail, C-Train) Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/1kA75LXTvZ30M4ocCC47-8ZVGX5-hhN3QcPEHUKiqbv4/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки. Щоб отримати додаткову інформацію або потрапити в список очікування, надішліть електронного листа на [email protected]
-
Запрошуємо вас приєднатися до нас на захоплюючий день пейнтболу, який обіцяє бути сповнений адреналіну та незабутніх моментів! 🌟 Дата: 01.10.2023 Час: 12:00 Місце зустрічі: підберемо всіх в межах міста😉 Що ми пропонуємо: 🔫 Зброя та спорядження 🏞️ Унікальні ігрові майданчики 👫 Можливість познайомитися з новими людьми 🍔 Будуть напої та закуски Не пропустіть цей шанс провести час у чудовій компанії, поділитися враженнями та створити незабутні спогади! 🤩 Будь ласка, підтвердіть вашу участь якнайшвидше, оскільки кількість місць обмежена 😝 З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами! З повагою, Synergy Business Club 📞 Контакти: запис в пп. instagram.com/synergy_business_club?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго вечора. Терміново короткосироково з 1 жовтня по 29 жовтня шукаємо житло для порядної жінки з України. Це може буде кімната або квартира. Можливо, хтось шукає собі компаньона. Жінка дуже порядна, інтелегентна, вихована, лікар-ветеринар. Єдине побажання - pet friendly господарі. Напишіть будь ласка Ваші пропозиції в приват або напряму - телефон и ватсап 437 577 99 61, Вайбер, ватсап, телеграм - +38 063 597 60 23 (Торонто)
-
Всім привіт! Шукаю роботу в Калгарі в магазинах одягу, на касі (retail store associate, cashier), маю досвід більше 4 років, англійська intermediate. Можливо, хтось має змогу порекомендувати мене в себе на роботі? Була би безмежно вдячна, дуже потрібна робота. Якщо є подібні вакансії, I'm open!
-
Тип визы, который выдали по CUAET вообще не имеет значения. Нигде не может быть в документах написано, что WP Вы можете «активировать» до 2025 года, ведь очень чётко на canada.ca расписаны все сроки. Не нужно следить за новостями, лучше сразу читайте первоисточник официальный.
-
дякую. просто робочі візи людям дали на три роки, тому таке питання. у мене в візі написано, що вона робоча і ворк перміт можна активувати до 2025 року, тому мені дивно, що я мала слідкувати за новинами, щоб встигнути активувати ворк перміт, який мені видали на інший строк і я розрахувала на дати, які у візі + попередньому схваленні ворк перміта
-
Я з України, Київ, мама 6 дітей і педагог, наразі проживаю на острові Ванкувер. Моє хобі - подорожувати лайнерами- стало моїм додатковим доходом. Запрошую вас спостерігати за моїми пригодами, а також за тим, як я будую дохід на моєму захопленні. Для вас буде корисна інформація по напрямам і способам подорожувати зручно і по найкращим можливим цінам, а для мене можливо знайдуться серед вас однодумці для сумісних подорожей і туристичних проектів. Мій канал
-
Доброго дня. Вибачте будь ласка та вкрай дуже та швидко потрібно. Якщо коротко.Сина перевели до реанімації,стан погіршився. Неможемо знайти кошти. Будь ласка допоможіть хто може . ЗАРАЗ ДУЖЕ терміново ПОТРІБНО 1200ГРН. На крапельниці Допоможіть будь ласка допоможіть,врятувати дитину мою. Документи надам всі що потрібно буде. Можливо в борг хтось зможе дати. Розписку напишу. Дуже прошу вас не пройдіть мимо
-
🔥Приглашаем вас на информативную лекцию "Открытие бизнеса в Альберте" с Эллой Авакян - экспертом в предпринимательстве. 📊🚀 Элла поделится ключевыми аспектами запуска и ведения бизнеса в этом прогрессивном регионе. 🌐 📌 Дата: 08.10 ⏰ Время: 12:00 Не пропустите возможность получить ценные советы и узнать о тонкостях бизнеса в Альберте. Регистрация обязательна. 📣 Регистрация обязательна, так как количество мест ограниченно: Inst: instagram.com/synergybusinessclubcalgary Telegram: @synergyadminn Подготовьте свои вопросы ✍️ До встречи на лекции! 🤝🚀