Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам інформаційну допомогу У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo , Fido гарний мобільний оператор) Влада допоможе вам @Vlada_Slizko 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 *️⃣t.me/UKRinCA/467 *️⃣t.me/UKRinCA/614 🤪🤩. Вантажні перевезення, мувінг в Калгарі - @Moving_Calgary ▫️+15879682050 🤪🥳.Безкоштовні речі, донейшен центр, допомога від волонтерів з речами - t.me/Moving_Calgary_Alberta 🤪😏. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤨😒. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤨🤪.Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨🤨 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🧐Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤓Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨😎Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 🤨🥸Послуги бухгалтера (Податки, декларації, звіти, бізнес) звертайтесь до Марії 💩+1 (368) 887 4399 💩@Mariya_Mars Консультація по телефону-безкоштовно!🆓 🤨🤩Інна @Inna_Pyatova - працює в Telus, Koodo, Southcentre mall в Калгарі. ✏️Підключення домашнього інтернету ✏️Підібрати тарифний план на мобільний звʼязок від 25 баксів на місяць. ✏️Розстрочка на мобільний телефон та інші гаджети. ✈️Пишіть у телеграм 👇👇👇 @Inna_Pyatova Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
ВАЖЛИВО! ЗУПИНКА ALBERTA OPPORTUNITY STREAM 📢 15 лютого 2024 року програма імміграції "Перевага Альберти" (AAIP - Alberta Advantage Immigration Program) тимчасово зупиняє прийом заявок за напрямком "Alberta Opportunity Stream". 🔒 ✅ AAIP продовжує працювати з заявами, поданими раніше. Також інші напрямки програми, такі як Alberta Express Entry Stream та Rural Renewal Stream продовжують працювати як і раніше. ❌ На жаль, нові заявки, що очікували на завершення, зараз призупинені до спеціального оголошення. 🔍 Пауза дозволить AAIP зосередитися на роботі з накопиченими заявками та приділити увагу важливим галузям: охорона здоров'я, ІТ, будівництво, аграрний сектор, туризм та гостинність. 📌 AAIP активно працює над оптимізацією процесів обробки заявок, щоб відповідати пріоритетам програми і забезпечувати якісний сервіс для всіх учасників. 🔄 Залишайтеся з нами! Ми обов'язково повідомимо, коли прийом заявок буде знову відкрито, і ділитимемося будь-якими новинами щодо можливого збільшення квот для Альберти від федерального уряду. 🔎 Можливо, федеральний уряд збільшить квоту заявок для Альберти. Ми триматимемо вас в курсі! У разі виникнення у вас будь-яких інших додаткових запитань щодо Вашої іміграції чи необхідності нотаріальних послуг звертайтеся за номером 587-391-7900 або за електронною поштою [email protected]. Наш офіс знаходиться за адресою 777 8 Ave SW, 23-й поверх, у центрі Калгарі. #AAIP #AlbertaOpportunityStream #імміграція #Альберта #призупинення
-
I must say it has been a wonderful and rewarding experience trading my crypto currencies with Mrs @CynthiaLuckman you're a real professional forex /cryptocurrencies trader and I'm glad to be among those investing with you, My first profits trading with her was $12,75, which I had received in my bitcoin wallet. It's a great opportunity indeed ⤵️⤵️ @CynthiaLuckman t.me/+-5ReFsg_Ep9lYjVh
-
⚙️Авто сервіс м. Калгарі⚙️ 🛠 Надає послуги: ➕планове технічне обслуговування ➕Поточні та капітальні ремонти ➕Усунення поломок ➕Діагностика автомобіля ➕Кузовний ремонт ➕Фарбування автомобіля ➕Передпродажна підготовка ➕полірування автомобіля ➕Out of province inspection ➕Insurance inspection ➕Підбір автозапчастин за найкращими цінами 💲 💩Контакти: 💩 @papapan90 💩 +1 825 288 4433 📍Адреса: 4250 Ogden rd se
-
Раді повідомити, що відкрито запис на подачу персональних податкових декларацій за 2023 рік. Заповнюйте будь ласка форму в кінці цього повідомлення, натиснувши на Fill out form. Ціна за декларацію починається з $50 для робітника або з $75 для самозайнятого. Залежно від складності або додаткових форм ціна може зростати до $100, рідко коли вище. Нульова декларація коштує $50.00. Для тих, хто вирішить звертатись до нас на прикінці податкового сезону (на весні), ціна за декларацію може зростати. Процедура на даний час наступна: 1. Ви заповнюєте форму та відправляєте мені; 2. На протязі 2х тижнів я перевіряю ваші дані і якщо ситуація складна назначаю з вами консультацію - 15 хв. безкоштовно. Зазвичай консультація онлайн. 3. Якщо ситуація проста я підтримую з вами зв’язок по емайлу та надсилаю список необхідних документів або потрібну інформацію; 4. Ви збираєте усю інформацію та документи і надсилаєте мені на емайл; 5. Я закінчую ваші декларації та надсилаю вам разом з моїм інвойсом; 6. Ви перевіряєте, що нічого не забули та підписуєте, а також сплачуєте мої послуги по e-transfer; 7. Я надсилаю ваші декларації у податкову та ви отримуєте підтвердження. 8. Ви отримаєте лист NOA ( notice of assessment) від податкової на протязі 2-3 тижнів, якщо до вас не має ніяких питань. Увага - повернення податку може прийти разом з NOA паперовим чеком або на ваш рахунок у банк, якщо ви надали банківські дані податковій. У наступних постах в Instagram та Facebook буду надавати вам більш детальну інформацію щодо податкових форм, типу Т4 або на рахунок можливих витрат, що оптимізуютть ваші податки. Тому слідкуйте за соціальними мережами мого бізнесу. Контакти на візитці, що на початку форми. Всім гарного дня! З повагою, Елла Авакян 👉 @ellataxes Tax, Accounting and Business Solutions http://forms.gle/rDd4dg9nvdoddzdEA
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Position available ADMINISTRATIVE ASSISTANT. DATA ENTRY. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
🌟ВИВЧАЙТЕ ІНОЗЕМНІ МОВИ З КОМФОРТОМ ТА РЕЗУЛЬТАТОМ!🌟 📢 Запрошуємо вас приєднатись до набору в наші групи онлайн! 🌐Вивчайте зручно: англійську, німецьку, французьку, іспанську, італійську, польську, турецьку, чеську та данську мови. 👥Живий формат занять забезпечить вашу активну участь та найкращий результат. 🔥Всього за 997 грн. в місяць – без додаткових та прихованих платежів! 📚Безкоштовні учбові матеріали – отримайте необхідні знання для успішного навчання. 🤗Приєднуйтеся до нас зараз, надіславши повідомлення в Telegram: ↪️ @Sunshine_in_soul ↩️ або телефонуйте📱+ 38 068 355 18 26 ❗️Кількість місць обмежена! ⚠️ Забезпечте собі місце в групі просто зараз!
-
Денна подорож в гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори на ці вихідні 🌟 Вільні дати: 🔜24.02 є місця Субота (120) *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку Буде прогулянка у горах, озерах та термальні джерела. (З собою брати купальник за бажанням) Пишіть за подробицями 🔤 @Aevgen24 t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам інформаційну допомогу У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo , Fido гарний мобільний оператор) Влада допоможе вам @Vlada_Slizko 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 *️⃣t.me/UKRinCA/467 *️⃣t.me/UKRinCA/614 🤪🤩. Вантажні перевезення, мувінг в Калгарі - @Moving_Calgary ▫️+15879682050 🤪🥳.Безкоштовні речі, донейшен центр, допомога від волонтерів з речами - t.me/Moving_Calgary_Alberta 🤪😏. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤨😒. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤨🤪.Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨🤨 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🧐Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤓Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨😎Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 🤨🥸Послуги бухгалтера (Податки, декларації, звіти, бізнес) звертайтесь до Марії 💩+1 (368) 887 4399 💩@Mariya_Mars Консультація по телефону-безкоштовно!🆓 🤨🤩Інна @Inna_Pyatova - працює в Telus, Koodo, Southcentre mall в Калгарі. ✏️Підключення домашнього інтернету ✏️Підібрати тарифний план на мобільний звʼязок від 25 баксів на місяць. ✏️Розстрочка на мобільний телефон та інші гаджети. ✈️Пишіть у телеграм 👇👇👇 @Inna_Pyatova Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
Всем привет) Ищу попутчицу, потому что самой лететь страшно🙈✈️ И было бы удобнее вместе оформляться 📝 Возможно, кто-то также планирует лететь в марте из Дублина в Торонто? А именно 09.03. Верю в силу интернета🙌🏻 Также ищу жилье на неделю (не за все деньги мира), желательно в центре и недалеко от метро с 9 по 20 марта Буду благодарна за информацию 🙏🏻 Надеюсь на временное проживание от CUAІS, но хочу заранее перестраховаться.
-
Лекція «Інвестиції у нерухомість» 🌐🏡 SYNERGY BUSINESS CLUB запрошує вас приєднатися до нас у суботу, 24 лютого, о 14:00 на інформативну лекцію про ринок приватного капіталу та можливості росту, які передбачає Legacy Investmentʼs у Західній Канаді. Лектором виступить представник компанії Legacy Investment. 🎤 Основні моменти події: • Отримаєте глибші уявлення про нерухомість Західної Канади та унікальний підхід Legacy Investment 🏠💡 • Відкрийте для себе аспекти ринків приватного капіталу та як ви можете інвестувати з впевненістю поза фондовим ринком. 💰 Дата - 24 лютого Час - 14:00 Місце - The Ranchmens Club Для запису звертайтеся у Дірект @synergyclubcalgary 📩🎓
-
Денна подорож в гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори на ці вихідні 🌟 Вільні дати: 🔜24.02 є місця Субота (120) *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку Буде прогулянка у горах, озерах та термальні джерела. (З собою брати купальник за бажанням) Пишіть за подробицями 🔤 @Aevgen24 t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
Саме зараз час підключити домашній інтернет, дата активації може бути пізніше. До кінця місяця дійсна акція $65/міс, швидкість до 1000Mbps. Безкоштовно підключення і безкоштовний інтернет на перші місяці. Також $28/міс захист дому: камера, сенсори, автоматичний контроль дому з телефону. Безкоштовне підключення Telus, Koodo Інна 8257330292 @Inna_Pyatova
-
Мене звати Роман, 🇨🇦 🇺🇦 я ліцензований рієлтор в Калгарі з куплі, продажу та інвестиції у нерухомість. Запрошую вас на індивідуальну безкоштовну КОНСУЛЬТАЦІЮ З ПРИДБАННЯ ЖИТЛА В КАЛГАРІ РЕЄСТРАЦІЯ за посиланням: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmeB9uaiz8A_qAn9wfWnfj87nzJ829RJAwtFfDcM3DYmQelQ/viewform?usp=sf_link Ви дізнаєтесь: - Як виглядає процесс купівлі житла в Калгарі - Що для цього потрібно та як підготуватися? - Скільки потрібно даунпейменту та на що можна розраховувати. - А також багато іншого, та питання на ваші відповіді! Приблизна тривалість консультації - 1 ГОДИНА
-
🔥Хто шукає авто в кредит в Калгарі? Мій знайомий купив авто в кредит в Calgary Car Centre. Йому швидко узгодили кредит . У них великий перелік доступних перевірених автівок. За подробицями пишіть Георгію Він залюбки поділиться досвідом як він купив теслу в кредит 👉 @HEORHII3698 🔊Це сайт Calgary Car Centre www.calgarycarcentre.ca/