Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Доброго дня!🌞 Мене звати Діна, моя спеціалізація - це комплексний маркетинг🎯. У мене є своя команада, надаємо послуги: - SMM -таргетована реклама Fb/Inst -Google та YouTube реклама -розробка сайтів -SEO -Tik-tok реклама -чат боти Консультація безкоштовна!!!
-
А як можна переслати гроші в Україну по Wise,якщо немає email адреси в отримувача,хтось з цим стикався? Дякую.
-
Друзья, кто сталкивался с оплатой квартиры наличными деньгами ? Хозяин пишет расписку или как это происходит ?
-
Ой,а що таке iban?
-
Доброго дня шукаю кімнату район норт йорк або даунтаун до 1100 хлопець 24 роки розмовляю іспанською та англійською мовами. Буду вдячний за допомогу.
-
Наберіть в гуглі OHIP. Ще можете скачати посібник для новоприбулих з сайту Конгресу Українців Канади. Там і про волонтерів, і про медстраховку, і про все інше по різних провінціях.
-
Ніяких наслідків. Але вам треба переробити медстраховку та права.
-
БЕЗКОШТОВНИЙ МАРАФОН З НОСІЄМ МОВИ З АНГЛІЇ🤩 Друзі, ЦЕЙ ДЕНЬ НАСТАВ🥳 Олександр Хорсуненко з Лексі Волкер (носій мови з Англії🇬🇧) відкривають набір на безкоштовний марафон 🔥 *лише для українців Учасники безкоштовного марафону отримають: 🔥 9 днів безкоштовного навчання від носія мови; 🗣 Доступ до розмовних клубів; 🎥 Урок зі Олександром та Лексі, де буде перегляд та розбір серіалу Friends; 👩🏻💼 Вебінар від професійного лінгвокоуча на тему "Як з насолодою вийти на новий рівень англійської?" 🔖 Сертифікат про проходження розмовного марафону від носія мови 📆 Початок вже 13 березня! ⚠️ До марафону підключимо лише тих, хто зареєструється до 13.03 Реєструйся за посиланням👉🏻 enjoyen.customer.smartsender.eu/lp/HvYssAUn 🎁 За реєстрацію кожен учасник отримає у подарунок список зі 100 найпопулярніших розмовних фраз, які кожного дня використовується за кордоном (+ вимова цих фраз від носія)
-
⭕️📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство ! 💶 Оплата лише ,після того як ви перевірити запис на офіційному сайті посольства ✅ 👉🏻 Звертайся за консультацією