Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Як я і вище написала - все так же. Там нічого не зараховують - у них свої курси та свої оцінювання, потрібно здавати екзамени. Якщо є вже завершена совіта - то можливо йти навчатися на постградюейтед. Але у вас ще тількі перший курс. В деяких вузах Канади можливо є екстерни - але це все не грає ролі на ціну: платіж буде у повному обсязі. І це десь не менш ніж 6 тис к долларів за семестр. Так що дочці ліпше перейти на дистанційну безоплатню освіту в Україні де вона навчається. А в Канаді працювати. Який в неї рівень англійської? Все йде від нього
-
Це близько до того рівня IELTS, щоб здати цей іспит , отримати 6-6,5 та бути зарахованим до канадського вуза, отримати рахунок і оплатити за навчання , якщо ви маєте на це гроші. В Канаді є курси англійского безоплатні для підвищення рівня тих, хто має воркперміт. І з таким рівнем англійского можно отримати работу більш кваліфіковану.
-
Я групп не знаю, но лучше узнавать в местной коммьюнити и паблик лайбрэрис. В Торонто ещё есть программа early on - игровые клубы. По месту самая актуальная инфо будет ☺️
-
Усім привіт! Хтось робив медогляд в Калгарі? Скільки чекати на доктора і можна робити безкоштовно аналізи та флюшку без готового хелс кард? Допоможіть з інформацією!!!
-
За аналізи ми платили навіть вже маючи хелс кард, флюшка з картою - безкоштовно, без карти - потрібно платити. За візит до доктора також є оплата і час очікування залежить від вартості прийому у доктора - чим дешевше, тим довше очікувати.