Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Думаю вам далеко їхати до Оттави 😂
-
😂 по перше- не вопрос, а питання! Як, я зрозумів Ви просто хочете бути правою, так будьте! Але вводите в оману людей, які дійсно шукають відповідь! Ок, жуємо далі: Ми не отримували foil less, бо подавалися у Італії. Ми направили лист з проханням про foil less, щоб пришвидшити процес, У листі описали ситуацію чому просимо foil less visa, бо не вписувалися у 30 денний термін з відправкою. Відповідь: зверніть увагу, ваша заява буде розглянута, навіть після закінчення 30 денного терміну! Так і сталося, ми відправили паспорти на візу через 2,5 місяці- все вклеїли. Так у кого узкий вопрос???
-
Автосалон Porsche в городе Оттава предлагает работу для украинцев по следующим направлениям: Service advisor Apt coordinator Auto technician Body shop technician / prepper Audi wash bay
-
Как узнать ставку ?
-
В зависимости от должности, я могу дать номер телефона hr ил присылайте мне резюме
-
Добрий день .Допоможіть будь з інформацією . У мене чоловік прибув в Канаду по програмі Cuavet. І в нього скінчився строк дії паспорту , в консульстві він отримав новий чистенький паспорт (без візи) Підкажіть будь ласка куди йому звертатися за візою ??? Вінніпег Манітоба
-
Доброго дня. Шукаємо з нареченим житло в Міссіссауга. Можливо, хтось шукає пару на підселення, або має телефони брокерів? Будемо дуже вдячні.
-
Если не знаете куда двигаться и как быстро вернуть прежний кайф и ритм жизни в новой стране и просто в наше непростое время, вам ко мне))
Только для украинцев готова провести бесплатные стратегические коуч-сессии.
Для чего:
- Появляется ясность относительно вашей нынешней ситуации
- Начнем разрабатывать ваш персональный план действий
- Найдем опоры и ресурсы, которые есть у вас уже сейчас
- Определим зоны роста
- Избавимся от лишнего (негативные установки и другие пожиратели энергии)
Это бесплатно и после этого я не буду вам ничего продавать. Я нарабатываю часы для получения нового сертификата и таким образом ускоряюсь) Все вопросы и для записи - пишите в ЛС
-
Доброго дня. Підкажіть ті, хто може вилітав без паспорта на дитину. Нам не вписали сина в паспорт, тому що загранпаспорт дружини на жіноче прізвище(не встигли замінити після одруження).
Запропонували нам «Посвідку» в консульстві України в Німеччині. Чи вилітав так хтось і чи були якісь моменти? Дякую.