Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Добрий вечір всім. Хочу запропонувати варіант подарунка напередодні жіночого свята 8 березня чудові варіанти Квітів на подарунок. Можу зробити мікс квітів за вашим бажанням та смаком. Троянда - 50cm (20') Ціна: 3$ за штуку Мінімальне замовлення - 21шт При замовленні від 51шт - знижка 10% При замовленні від 61шт - знижка 15% Безкоштовна доставка Для оформлення замовлення: •Пишіть у Приват •Telegram: @kvitka_ua •Мобільний: 437-261-6193 Замовлення краще зробити максимум до обіду 7 березня, щоб я встиг усе підготувати та розпланувати маршрут. З повагою, Владислав
-
ever tried @HypPumps group? their SlGNALS are pretty good if you're planning to make a lot of money here on Bsc. I often make about $550.00-1035$ on a weekly basis :)
-
Нужно выполнить условия транзита. Если это самотранзит - виза нужна
-
психологічна допомога #психолог консультації для біженців Дистанційно (Viber/Telegram/WhatsApp: +38 068 932 61 06) Я психолог – консультант. Працюю як з дорослими, так і з підлітками. Я зможу допомогти Вам розібратися з наступними запитами : - зміни життєвих обставин, криза; - біль втрати, самотність; - наслідки перебування в релігійних організаціях, сектах; - переживання внутрішньої порожнечі, розпачу, безнадійності; - складнощі у дитячо-батьківських відносинах; - емоційна залежність; - проблеми встановити тривалі, близькі відносини у парі; - неможливість реалізації у сфері сім'ї та професійної діяльності; - депресивні стани; - переживання почуття тривоги, сорому, провини; - фобії, страхи, нав'язливі думки та дії; - розлади харчової поведінки; - хронічна втома, прокрастинація; - проблеми в адаптації та соціалізації; - емоційна нестабільність та замкнутість; - низька самооцінка, невпевненість у собі; - відсутність та втрата сенсу життя - питання ідентичності, "хто я?" Мій досвід роботи в галузі – 12.5 років. Диплом магістра - психолог, викладач психології. Гарантую Вам безпечний конфіденційний простір і буду радий Вам допомогти. Юрій, 39 років. Усім мира. Бережіть себе.
-
you folk shall give a try to this group @OutlinePumpz who gives astounding 20x signals every week. I often earn $4000 dollars so do not miss the next one this weekend
-
естественно заранее! нужно заполнить заявку,оплатить визовый сбор, пройти собеседование в Консульстве...
-
Или попробовать поменять на другой рейс?
-
Подскажите, транзитную визу надо заранее сделать? Билеты на 27 марта.
-
в США нет транзитных зон. обязательно нужно иметь визу США, иначе даже в самолёт не посадят
-
если есть виза США - проблем не будет
-
Добрый ден. Подскажите пожалуйста, есть тут тот кто летел в Монреаль из Бухареста через Франкфурт и потом через Детройт? Нужна ли виза в Детройте? Я буду с двумя детьми и собакой. Очень нужна информация. Заранее благодарю