Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для оренди будинків на своєму ринку або Craigslist... Досвід не потрібен. Заробітна плата становить 400 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, дайте відповідь «так» 📍для отримання додаткової інформації ви можете зв’язатися з моїм колегою через телеграму @anthonychristopher112
-
🤲 Проконсультуємо ⚖️ щодо перетинання кордону військовозобов'язаними 🇺🇦 або з питань вручення повістки ✍️ ✅ Лише легальні умови. ✅ Велике прохання, не витрачайте свій дорогоцінний час и пишіть лише ті, хто дійсно цього потребує 🫶🏻 ✍️Більш детальну інформацію ви можете отримати написавши в особисті повідомлення ✍️
-
Доброго дня. Можливо хтось знає координати еміграційного адвоката? Необхідна консультація! Торонто і GTA
-
Доброго вечора. Шановні так трапилося що не навмисно, кажучи провтикав проскочив на червоний. Яке покарання за це . Будьте уважні.
-
За фиксацию не знаю. Говорят есть везде перекресток серьёзный на объездной . Въехал когда уже выскочил что то попутал пошел в лево на красной гладко без помех зелёный загорелся потом как я уже проехал перекресток.
-
Запрошую всіх любителів 🥊 боксу на свої тренування у Торонто. Будь-який рівень фізичної підготовки, будь-який вік. Розробляю власні методики тренувань для кожного. Групові та приватні заняття. 15 років роботи тренером з боксу в Україні та Китаї. Великий досвід роботи з дітьми та дівчатами. Якщо у вас є бажання і час, я чекаю на вас у своєму боксерському 🥊 класі.
-
🇨🇦🇺🇸 Авіаквитки зі знижкою до 50% по гуманітарному тарифу Як купити квитки з багажем в Канаду/США зі знижкою від 30% по спеціальному гуманітарному тарифу розповідали у відео. У той час, коли ціни на літо значно виросли, по новим контрактам Humana Travel з авіакомпаніями знижки збільшились майже до 50% (Відень-Торонто на початок червня коштуватиме $650 замість $1200). Квитки на літо розпродаються дуже швидко, тому поспішайте! Щоб отримати квитки по спеціальному тарифу, називайте промо-код BOIKOLILY, коли писатимете @Yulya_Simko ❤️ ________ Доставка паспорту на вклейку візи CUAET з України Візовий супровід: CUAET, U4U, тур. віза США Чат за $30/міс, де особисто відповідаю на питання двічі в день Підбір авіаквитків зі знижкою від 30% Відгуки Реклама на каналі З усіх питань звертайтеся до менеджера – @canadaforua_manager Підписуйтесь на мене: YouTube Instagram