Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація

Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
9.1k Posts 2.0k Posters 18.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t215439088T Offline
    t215439088T Offline
    Алла Донич
    wrote on last edited by
    Доброго ранку,любі українці. Ми прилетіли в Ванкувер 14 грудня і нам потрібні курси англійської для дорослих і підлітка.Порекомендуйте, будь- ласка, які найближче до нашої адреси проживання. 68 apt, 3260 East 58th Avenue Vancouver, BC V5S 3T2
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Обирайте, що вам краще: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/new-life-canada/improve-english-french/classes.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t6909098491T Offline
    t6909098491T Offline
    Erica
    wrote on last edited by
    ⚡️ворк в европе, для всех кто умеет пользоваться пк💻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Дивіться тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/emergency-accommodations.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t5931449530T Offline
    t5931449530T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підскажіть будь ласка чи надають поселення тимчасове безкоштовне житло по програмі Cuaet , на який період і в якій провінціі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    ⚙️Авто сервіс м. Калгарі⚙️ 🛠 Надає послуги: ➕планове технічне обслуговування ➕Поточні та капітальні ремонти ➕Усунення поломок ➕Діагностика автомобіля ➕Кузовний ремонт ➕Фарбування автомобіля ➕Передпродажна підготовка ➕полірування автомобіля ➕Out of province inspection ➕Insurance inspection ➕Підбір автозапчастин за найкращими цінами 💲 💩Контакти: 💩 @papapan90 💩 +1 825 288 4433 📍Адреса: 4250 Ogden rd se
    1 Reply Last reply
    0
  • t6849938892T Offline
    t6849938892T Offline
    Magdalena Misior Ryder
    wrote on last edited by
    I never thought I would benefit from cryptocurrency trading, all thanks to my manager for trading assistance now I earn thousands from the comfort of my home get in touch with her to also earn
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • t1056458846T Offline
    t1056458846T Offline
    Nastya
    wrote on last edited by
    доброго здоров'я, пробачте що я турбую вас, може у когось є можливість позичити 100 грн, може хтось  зможе трохи  більше (на їжу) 🙏🏻❤️ Буду дуже вдячна!!! Надам документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5384655936T Offline
    t5384655936T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by
    А підкажіть , будь ласка, можливо , знаєте: якщо дадуть до кінця дії візи вп, я працюючи, і мені потім продляється вп та віза завдяки тому що я працюю, так?
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Закончился пермит, а Вы не успели подать заявку на PR -оформляйте новый на общих условиях. Закончилась виза - подавайте на новую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Ворк перміт дають на три роки з дати заїзду або до кінця дії паспорта, якщо він закінчується раніше. Строк дії візи тут взагалі ні до чого. Ворк перміт та віза не подовжуються. Ви можете податися на нову туристичну візу, коли вам буде потрібно заїхати до Канади. Для перебування в Канаді більше ніж три роки, поки діє ворк перміт треба податися на Permanent residence (ПМП) за одною з програм імміграції, федеральних чи провінційних.
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Ничего самостоятельно и автоматически не продляется
    1 Reply Last reply
    0
  • t5384655936T Offline
    t5384655936T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by
    Дякую. Тобто віза може закінчитись, але якщо ворк перміт ще діє, то я можу знаходитись в Канаді поки діє ворк перміт, так? Не дивлячись на те що віза закінчилась?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Так. Віза потрібна тільки для в'їзду в Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Justin
    wrote on last edited by
    Предлaгaю подpaбoтку в Канаде с достoйной oплaтoй. Просьба писать только если вы уже в Канаде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    🥶Любі “ньюкамери” 🥂Канади та ті, хто тільки планує приєднатися до нас. 💡Вітаємо вас з наступаючим новим роком. 🔥Хай Рідні та Близькі вам люди, які залишилися за океаном, будуть здорові та при першій нагоді відразу зустрінутися з Вами. 🤭Дякуємо, що ви з нами та тримаєте руку на пульсі наших новин. 🧸Легкої вам імміграції у 2024 році. 🧸Бажаю всім по PR - як мінімум 🎄 🌟t.me/UKRinCA наш Канал 🌟t.me/UKRinCAN наш головний чат 🌟t.me/UkrInAlberta
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Манойленко
    wrote on last edited by
    Освобождается с 1 февраля комната в 2-х бедрумной квартире для женщины или девушки, 1200 cad в месяц , inlet drive Burnaby, звонить Кристине +1778-240-4366
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Калгарі. Хто не має авто та бажає відвідати Банф. 🏔️Релакснути у гарячому басейні на вулиці, 🏖️заїхати у ресторан з’їсти смачного стейку 🥩, зігрітися ☕️🥃🍷, та просто відпочити та зробити класних фото… 📸 🚘постійно їздять 2 авто по 6 місць … Калгарі-Банф-Калгарі Подробиці Запис @Aevgen24
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Раді повідомити, що відкрито запис на подачу персональних податкових декларацій за 2023 рік. Заповнюйте будь ласка форму в кінці цього повідомлення, натиснувши на Fill out form. Ціна за декларацію починається з $50 для робітника або з $75 для самозайнятого. Залежно від складності або додаткових форм ціна може зростати до $100, рідко коли вище. Нульова декларація коштує $50.00. Для тих, хто вирішить звертатись до нас на прикінці податкового сезону (на весні), ціна за декларацію може зростати. Процедура на даний час наступна: 1. Ви заповнюєте форму та відправляєте мені; 2. На протязі 2х тижнів я перевіряю ваші дані і якщо ситуація складна назначаю з вами консультацію - 15 хв. безкоштовно. Зазвичай консультація онлайн. 3. Якщо ситуація проста я підтримую з вами зв’язок по емайлу та надсилаю список необхідних документів або потрібну інформацію; 4. Ви збираєте усю інформацію та документи і надсилаєте мені на емайл; 5. Я закінчую ваші декларації та надсилаю вам разом з моїм інвойсом; 6. Ви перевіряєте, що нічого не забули та підписуєте, а також сплачуєте мої послуги по e-transfer; 7. Я надсилаю ваші декларації у податкову та ви отримуєте підтвердження. 8. Ви отримаєте лист NOA ( notice of assessment) від податкової на протязі 2-3 тижнів, якщо до вас не має ніяких питань. Увага - повернення податку може прийти разом з NOA паперовим чеком або на ваш рахунок у банк, якщо ви надали банківські дані податковій. У наступних постах в Instagram та Facebook буду надавати вам більш детальну інформацію щодо податкових форм, типу Т4 або на рахунок можливих витрат, що оптимізуютть ваші податки. Тому слідкуйте за соціальними мережами мого бізнесу. Контакти на візитці, що на початку форми. Всім гарного дня! З повагою, Елла Авакян 👉 @ellataxes Tax, Accounting and Business Solutions http://forms.gle/rDd4dg9nvdoddzdEA
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags