Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Надаю послуги психологічного консультування (онлайн сесії). Допомагю налагодити зв'язок з собою🧘 та світом 🤍 Якщо тобі складно зрозуміти, що з тобою відбувається, хто ти в цьому світі і як з цим всім впоратися - вихід завжди є і я з цим допомагаю. "Точка збірки відповідає за те як ви бачите і пояснюєте для себе матеріальний світ." (Кастанеда/ред.) = Якщо ти не розумієш точку своєї збірки, то це не означає, що правильної комбінації не існує... Я психолог, здобула вищу освіту у ЛьвДУВС. Працюю з : - низькою самооцінкою; - проблемами сепарації від батьків; - образами, відчуттям вини та сорому; - проблеми у стосунках - негативними емоційними станами та переконаннями; - страхи... Якщо ти не розумієш, що саме з тобою відбувається то ми можемо це вирішити на першій діагностичний консультації онлайн Записуйся до мене на консультацію Я чекаю саме тебе ❤️
-
Добрий день, потрібна людина зараз на допомогу в заробітку, вам вийде 8-9 тис грн, за годину приблизно, можна на постійній основі працювати, легальна робота, писати в особисті
-
/report
-
Вітаю! Проблема не в тому, чи нададуть вам безкоштовний готель на два тижні, проблема в тому, де жити після тих двох тижнів з торонтівськими цінами на житло 😵💫
-
Запрошуємо вас на унікальну зустріч в Калгарі. після якої слово МАРКЕТИНГ перестане бути для вас абстрактним поняттям, а стане вірним помічником у розвитку вашого бізнесу. Не важливо в якій ніші ваш бізнес, чи давно ви його ведете і який у вас бюджет на рекламу. 📅 Дата: 21 січня 🕕 Час: 12:00 📍 Місце: 777 8 Ave SW 💰 Вартість: $15 ⏳ Тривалість: 3 години 👥 Кількість місць обмежена! 📩 Для запису в дірект. ▪️▪️▪️ @synergyclubcalgary
-
если будут свободные места
-
Почтой можете отправить
-
Доброго ранку. Хто займається вклейкою візи в Польщі? Дуже терміново потрібно
-
Нет За что?)
-
А грощі вкладається в конверт?
-
На почту польскую идёте, берете все документы и отправляете заказным письмом по нужному адресу.
-
Наразі в Польщі місто Легніца. Бо дитині тільки прийшло запрошення а мені потрібно вклеїти в новий паспорт візу
-
Зависит от того, где Вы находитесь
-
А як не підскажете?