Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Починаємо літній сезон наших денних тріпов в гори з Калгарі. На маршруті: 💩 Касл Джанкшен Castle Junction Лейк Луиз Джонстон Каньон Lake Minnewanka або Banff Upper Hot Springs Постійно їздимо, розклад публікуємо періодично. Забираємо з дому та привозимо додому) Пишіть 💩 🔴 @Aevgen24
-
Шукаю людей для співпраці з Бінанс, Байбіт, Окх, Мекс, Гейт. @sashatyt1213 пишіть
-
Запрошую дітей та підлітків на безкоштовний онлайн-тиждень з освоєння затребуваних IT-навичок😎 Вивчимо онлайн один із напрямків на вибір: створення ігор та мультфільмів, розробка сайтів та додатків, дизайн сайтів та логотипів, цікава математика. Дитина розширить кругозір, покращить успішність у школі, зможе працювати з сучасними програмами та інструментами, стане самостійніше 👌🏼 Пишіть, хто хоче взяти участь 😊
-
Онлайн. Час очікування залежить від країни, де ви подаєтеся: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста: необходимо сделать Temporary Resident Visa только для детей (новые паспорта). У родителей визы в паспортах есть. Не можем разобраться, как правильно это сделать в кабинете IRCC? Делать отдельным кейсом на каждого ребенка? Если подавать на родителя и детей как членов семьи, то как указать что у родителя уже есть виза? Кто проходил этот путь, подскажите пожалуйста как правильно сделать?
-
‼️URGENT HIRING‼️ Part time and Full time job available 👩💻👨💻 Salary: $30per hour + bonus - Monday to Sunday(3-5hrs a day) ▪️virtual personal Assistant/Customer service ▪️Male / Female ▪️ Daily payment during training period ▪️ Prioprity start work immediately ▪️ No experience required. ▪️ No education limit, no agency fee (no training fee) ▪️ Students can apply to work part time. ▪️Location: Canada🇨🇦 ANYONE INTERESTED CAN SEND RESUME. PLEASE DON’T MESSAGE IF YOU ARE NOT IN CANADA 🇨🇦!!!
-
Дорогі друзі, Мене звуть Надія Лебедєва, і я пишу вам з великим серцем та великою надією. Я з України та маю багатий досвід у прибиранні та створенні чистоти. Чистота для мене - не лише обов'язок, але й справжня радість. Я виховала двох дітей та маю двох чудових внучок, з якими я дуже люблю гратися та проводити час. У вільний від обов'язків час я також займаюся в'язанням. Мої вміння та досвід у цій сфері дозволять мені зробити наш дім затишним, чистим. Мій чоловік, Сергій Лебедєв, працював водієм протягом усього життя та має великий досвід у цій сфері. Ми перебуваємо в Канаді практично два місяці, і я шукаю роботу як няня, домробітниця чи просто бабуся для вашої родини. Це те, що ми вміємо робити краще за інше - доглядати за дітьми, домом та наводити порядок. Англійська мова для нас поки що складна, але ми навчаємося самі та готові навчитися ще більше. Будемо вдячні за будь-яку можливість та готові надати вам найкращий сервіс. З повагою, Надія Лебедєва 368-399-6259 368-399-6250
-
🛑Допоможу у вивченні англійської мови,написанні резюме,підготовці до співбесід.. Швидко,ефективно та якісно … Індивідуальні та групові заняття… Результат уже з перших занять 💪
-
Привіт.шукаю роботу.прошу допомогти.пишіть в приватні б.ласка терміново.дякую
-
🆕🆕 Технічна пауза в прийомі нових заяв на надання консульських послуг від окремої категорії громадян України добігає кінця. МЗС України вже дало розпорядження закордонним дипломатичним установам із 18 травня відновити згідно з чинним законодавством прийом заяв на вчинення консульських дій чоловікам призовного віку, що був призупинений 23 квітня. 😊😊😊😊😊 mfa.gov.ua/consul/forua/rozyasnennya-mzs-shchodo-vidnovlennya-prijomu-zayav-na-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-okremih-kategorij-gromadyan Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |
-
Починаємо літній сезон наших денних тріпов в гори з Калгарі. На маршруті: 💩 Касл Джанкшен Castle Junction Лейк Луиз Джонстон Каньон Lake Minnewanka або Banff Upper Hot Springs Постійно їздимо, розклад публікуємо періодично. Забираємо з дому та привозимо додому) Пишіть 💩 🔴 @Aevgen24
-
📣Послуги Міграційного адвоката, юридичної компанії. 🟠Хочете отримати Permanent Residence в Канаді ? Тоді ми маємо для вас рішення! Hrycyna Law Professional Corporation - ліцензована юридична фірма в Канаді, яка працює з 1977 року - ваш надійний партнер у правових питаннях імміграції. 💩www.hlpcimmigration.law Великий досвід у отриманні Permanent Residence для українців! 🇺🇦🇨🇦 🔍 ➡️Зверніться до нас за безкоштовною консультацією та підбором програми імміграції зараз! Просто заповніть анкету за посиланням: 📢www.hlpcimmigration.law/application-form ✔️💩Наші кваліфіковані фахівці володіють українською, англійською та іспанською мовами, щоб забезпечити найкращий сервіс для вас. ✔️💩З нашою допомогою ви зможете легко реалізувати ваші мрії про життя в Канаді!